Ганна Різатдінова про Євгена Клопотенко: «Ти ідеальний просто»

Євген Клопотенко дружина: у кулінара роман з Анною Різатдіновою? Пара готує на кухні разом у шоу «Твій день»

Різатдінова та Клопотенко зустрілися на кухні шоу «Твій день», де поговорили про заміжжя та, звісно, приготували декілька смачних страв.

Поділитися:

Нагадаємо, що 31 травня кулінарний експерт Євген Клопотенко завітав до студії «Твій день» разом зі своєю мамою. Ведучі запропонували їм під час приготування обіду обрати наречену для Євгена. Вибір і Євгена, і його мами зупинився на відомій спортсменці Ганні Різатдіновій. І ось сьогодні, 7 червня, в ефірі телеканалу 1+1, Євген та Ганна вже разом приготували обід в прямому ефірі денного шоу «Твій день».

Відома холостячка Ганна Різатдінова розповіла про свій ідеал майбутнього чоловіка та зізналася, що її серце вільне, адже обручки на пальці поки що не має. Продовжуючи розмову на тему заміжжя, Ганна зауважила, що майбутній дружині Євгена Клопотенко дуже пощастить: 

Насправді твоя дружина щаслива! Готувати не потрібно... Ти ідеальний просто!

Разом із ведучими Ганна Різатдінова згадала свою участь у шоу «Танці з зірками» та прокоментувала свій роман із відомим футболістом та спортсменом Сергієм Мельником.

Дивіться у відео шоу «Твій день» від 7 червня: як приготувати смачний шніцель з тартаром та салат з бананом і ревенем, а також ще більше подробиць із особистого життя Ганни Різатдінової та Євгена Клопотенко.