Футбол: лікар про травму Бєсєдіна – чи зможе нападник повернутися на поле?

29 червня збірна України з футболу виборола путівку до чвертьфіналу Євро-2020, обігравши збірну Швеції. Під час матчу наш нападник Артем Бєсєдін отримав важку травму. Чи зможе він найближчим часом повернутися на поле?

29 червня наша збірна здобула історичну перемогу над шведами, вперше в історії незалежної України вийшовши до чвертьфіналу чемпіонату Європи з футболу. Проте радість вболівальників затьмарила серйозна травма нашого форварда Артема Бєсєдіна. Під час матчу шведський гравець Маркус Даніельсон прямою ногою вдарив у коліно Артема, завдавши йому важких пошкоджень. У результаті швед отримав червону картку, і наші хлопці догравали поєдинок у більшості, що посприяло їхній перемозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історичний гол. Артем Довбик дружині: «Ущипни мене, мені здається, що це сон» (відео)

В ефірі «Сніданку з 1+1» лікар ортопед-вертебролог Максим Циганок розповів, наскільки важкою є травма Артема Бєсєдіна і скільки часу знадобиться на його відновлення?

Отже, відомо, що у нашого футболіста пошкодження м’язів та перелом виростків стегнової кістки. Це високоенергетична травма, яка тягне за собою небезпечні наслідки. Повернутися до матчів у межах Євро-2020 Артем точно не зможе. За прогнозами лікаря, на те, щоб загоїлися травми і перелом, знадобиться приблизно 2,5 місяці. А потім ще десь 5-6 місяців на реабілітацію та відновлення. І лише після цього можна давати прогноз, чи зможе Артем Бєсєдін повноцінно повернутися до футболу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історична перемога: Україна пройшла до чвертьфіналу Євро-2020

Наступний матч у Євро-2020 українська збірна проведе 3 липня. Це буде 1/4 фіналу, нашим суперником буде збірна Англії.

Більше коментарів лікаря ортопеда-вертебролога про травму Артема Бєсєдіна дивіться тут:

Loading...

Більше новин