Футбол: лікар про травму Бєсєдіна – чи зможе нападник повернутися на поле?

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Травма Артема Бєсєдіна. Чи зіграє футболіст на Євро 2020?
Facebook Збірна України з футболу

29 червня збірна України з футболу виборола путівку до чвертьфіналу Євро-2020, обігравши збірну Швеції. Під час матчу наш нападник Артем Бєсєдін отримав важку травму. Чи зможе він найближчим часом повернутися на поле?

Поділитися:

29 червня наша збірна здобула історичну перемогу над шведами, вперше в історії незалежної України вийшовши до чвертьфіналу чемпіонату Європи з футболу. Проте радість вболівальників затьмарила серйозна травма нашого форварда Артема Бєсєдіна. Під час матчу шведський гравець Маркус Даніельсон прямою ногою вдарив у коліно Артема, завдавши йому важких пошкоджень. У результаті швед отримав червону картку, і наші хлопці догравали поєдинок у більшості, що посприяло їхній перемозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історичний гол. Артем Довбик дружині: «Ущипни мене, мені здається, що це сон» (відео)

В ефірі «Сніданку з 1+1» лікар ортопед-вертебролог Максим Циганок розповів, наскільки важкою є травма Артема Бєсєдіна і скільки часу знадобиться на його відновлення?

Отже, відомо, що у нашого футболіста пошкодження м’язів та перелом виростків стегнової кістки. Це високоенергетична травма, яка тягне за собою небезпечні наслідки. Повернутися до матчів у межах Євро-2020 Артем точно не зможе. За прогнозами лікаря, на те, щоб загоїлися травми і перелом, знадобиться приблизно 2,5 місяці. А потім ще десь 5-6 місяців на реабілітацію та відновлення. І лише після цього можна давати прогноз, чи зможе Артем Бєсєдін повноцінно повернутися до футболу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історична перемога: Україна пройшла до чвертьфіналу Євро-2020

Наступний матч у Євро-2020 українська збірна проведе 3 липня. Це буде 1/4 фіналу, нашим суперником буде збірна Англії.

Більше коментарів лікаря ортопеда-вертебролога про травму Артема Бєсєдіна дивіться тут:

Новини по темі