Running Music Awards 2021: Ведучі «Сніданок.Вихідний» Валентина Хамайко та Олександр Попов обрали головний український трек для бігу

Вибрали найкращий трек для бігу слухати онлайн

3 червня в НСК «Олімпійський» у Києві відбувся фінал Nova poshta Running Music Awards 2021 — щорічної музичної премії , яка визначає найкращі композиції українських виконавців, рекомендовані для бігунів. Вже вдруге щорічно формується плейлист української

Поділитися:

Офіційний плейлист з десятьох треків-фіналістів можна послухати за посиланням: https://bit.ly/2SUPY8l

Переможцем цього року стала пісня «У цю ніч» українського співака та композитора, автора пісень та фіналіста шоу Голос країни Laud. 

ТОП-5-ка виглядає наступним чином:

1. LAUD  - У Цю Ніч
2. Ivan NAVI - Холодна ніч
3. PATSYKI Z FRANEKA - Марiчка
4. KALUSH - Ти гониш
5. Гурт [О] - Там, куди я йду

Членами журі, які не тільки голосували, але й бігали, стали ведучі Сніданок. Вихідний Валентина Хамайко та Олександр Попов, а також ведуча ТСН Марічка Падалко.

До Олександра та Валентини долучились інші члени журі: Сергій Лебідь, багаторазовий чемпіон Європи з кросу, учасник Олімпійських ігор, Тетяна Воротіліна, блогерка і рекордсменка України в подоланні марафону на протезі, Інна Поперешнюк, організаторка премії, співзасновниця Нової пошти, амбасадорка New Run.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Валентина Хамайко зазначила: «Особисто для мене, найкраща пісня для бігу та, яка дає драйв на фіналі. Коли в тебе вже нема сил, але музика тебе надихає, і тебе починають переповнювати емоції – оце класна музика. Зазвичай, під час бігу вмикаю наших українських виконавців у стилі - хіп-хоп, реп, поп-музика, фанк, R'n'B»

Олександр Попов, якому напередодні бігового марафону, 2 червня, виповнилось 35 років, прокоментував: «Це були мої перші кілометри у своєму 35-річному віці. Особисто я бігаю чотири рази на тиждень – вівторок, четвер, субота та неділю. І у вихідні дні мене завжди можна зустріти на Трухановому острові у Києві. В середньому за тиждень я пробігаю 45-55 км».

Зазначимо, що NP Running Music Awards 2021 відбувалась  у три етапи: 

· На першому кожен охочий з будь-якої точки світу міг номінувати улюблену композицію на участь у премії. Для цього потрібно було залишити назву пісні на сайті премії. Загалом було номіновано понад 1000 українських пісень

· На другому організатори відібрали 30 найпопулярніших українських композицій та передали їх бігунам із США, Франції, Нідерландів, Індії, Угорщини, Нігерії, Великої Британії, Румунії та Бангладеш. Іноземці обрали 10 пісень, не знаючи мови, покладаючись лише на свої відчуття під час бігу.

· Третій етап — фінал на стадіоні НСК «Олімпійський». Члени журі віддавали свої голоси, бігаючи під кожен із десятьох треків, а глядачі-бігуни голосували за приз глядацьких симпатій просто на трибуні через веб-додаток

Вперше Nova poshta Running Music Awards відбулася навесні-влітку 2020 року. З-поміж десятьох номінантів премії, серед яких були композиції лише українських виконавців, експертне журі обрало переможців у чотирьох номінаціях. До фіналу пройшли The Hardkiss, ONUKA, Бумбокс & The Gitas, Нумер 482 та MELOVIN. Послухати десятку пісень-фіналістів Nova poshta Running Music Awards 2020 можна в офіційному плейлисті премії: https://bit.ly/3cFJ9iJ.