Зі звичайної гречки, яка є популярною кашею серед українців, можна зробити величезну кількість блюд. У "Сніданку з 1+1" приготували гречаники — котлети з вареної гречки, яку часто називають другою стравою до борщу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюджетний та легкий рецепт солоденького: запашні медові кекси ("Сніданок з 1+1")
Для того, аби приготувати гречаники, нам знадобиться:
Гречка має бути холодною, бо будемо додавати до неї сирі яйця.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарячий український борщ швидкого приготування для військових: волонтерки налаштували власне виробництво
Етапи приготування:
1. До звичайної підсоленої гречки, у якій не обов'язково має бути вершкове масло, треба додати дрібно посмажену цибулю і моркву.
2. Моркву теж треба подрібніти на малесенькій терці та додати до гречки, аби усе те, що ми змішали стало однорідною сумішшю. В залежності від кількості моркви котлети можуть стати більш або менш солодкими: чим більше моркви, тим солодшими будуть котлети.
3. Далі на 100 г гречки додаємо одне яйце. Решту треба перебити блендером в однорідну масу.
4. Треба зліпити з них котлетки та обсмажити на сковорідці. Після обсмаження страва готова. Смачного!
Дивіться сюжет:
Loading...