Марк Цукерберг вдруге стане батьком (відео)

Засновник однієї з найпопулярніших соціальних мереж Марк Цукерберг та його дружина Прісцилла Чан чекають на другу дитину.

Винахідник відомої соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг та його дружина Прісцилла очікують на другу дитину. Радісною звісткою американець поділився на своїй сторінці у соцмережі.

Читайте також: Актуальний інтернет: Чому Марк Цукерберг обрав Прісциллу Чан.

Прісцилла і я раді вам повідомити, що ми в очікуванні ще однієї дівчинки, - Марк на сторінці в Facebook.

Зірковий татусь зізнався, що вони не очікували на народження ще однієї донечки, оскільки попередні пологи були складними для його дружини. Проте тепер пара неймовірно щаслива і сподівається, що немовля народиться здоровим.

 Коли ми дізналися, що Прісцилла знову вагітна, перша наша надія була на те, що дитина буде здоровою. Моєю наступною надією було, що це буде дівчинка. Я не міг і подумати про більший подарунок, ніж сестра для Макс, - зазначив відомий американець.

Читайте також: Марк Цукерберг довірить доньку няньці-роботу (ВІДЕО).

Зауважимо, що подружжя вже виховує однорічну доньку Максиму, і тепер у неї з'явиться маленька сестра. Марк зазначив, що буде радий стати татом для ще однієї дівчинки, адже сам виріс в оточенні трьох сестер, які навчили його брати приклад з сильних і розумних жінок. Його дружина Прісцилла також зросла з двома сестрами, вони допомогли зрозуміти їй важливість сім'ї і турботи про інших людей.

Нагадаємо, нещодавно на сайті 1+1 написали, як захистити здоров'я майбутньої мами під час вагітності

Більше новин