Соковитий м’ясний рулет із хрусткою скоринкою стане справжньою родзинкою будь-якого меню. На приготування страви знадобиться не більше години, а всі інгредієнти легко знайти. Рецепт смачного м’ясного рулету розповів кулінар Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін.
Інгредієнти:
Попередньо відварити рис і запекти шматочки гарбуза в печі.
Бекон підсмажити до золотавої скоринки, викласти і порізати на шматочки.
На тій самій пательні підсмажити дрібно нарізану цибулю. Коли вона стане більш прозорою, додати нарізані кубиками яблука. Продовжувати смажити до м’якості яблук, а потім додати тертий часник. Приправити за смаком.
У пательню до цибулі та яблук, які вже підрум’янилися, додати шпинат. Потім всипати відварений рис і смажений бекон.
Зробити у м’ясі надріз і розкрити «книжкою». Накрити харчовою плівкою і відбити.
Підготовлене м’ясо змастити тонким шаром арахісової пасти. Зверху викласти запечений гарбуз і начинку з рисом. Додати кубики сиру фета. Згорнути рулет і зав’язати мотузкою, щоб він тримав форму.
Перекласти на застелене пергаментом деко і запікати в печі 40-45 хвилин за температури 180 градусів.
Рецепт м’ясного рулету стане в нагоді не лише для смачної вечері в колі родини, а й на свято!