М’ясний рулет з яблуками та гарбузом: Покроковий рецепт
Ніжна страва з кисло-солодкою начинкою від Руслана Сенічкіна.
articleContentСоковитий м’ясний рулет із хрусткою скоринкою стане справжньою родзинкою будь-якого меню. На приготування страви знадобиться не більше години, а всі інгредієнти легко знайти. Рецепт смачного м’ясного рулету розповів кулінар Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін.
М’ясний рулет: рецепт покроково
Інгредієнти:
- М’ясо — 1 кг
- Цибуля — 2 шт.
- Яблука — 3 шт.
- Рис — 200 г
- Шпинат — 150 г
- Бекон — 150 г
- Гарбуз — 150 г
- Сир фета — 200 г
- Арахісова паста — 3 ст. л.
- Часник — 2 зубчики
- Спеції за смаком.
Як приготувати м’ясний рулет:
-
Попередньо відварити рис і запекти шматочки гарбуза в печі.
-
Бекон підсмажити до золотавої скоринки, викласти і порізати на шматочки.
-
На тій самій пательні підсмажити дрібно нарізану цибулю. Коли вона стане більш прозорою, додати нарізані кубиками яблука. Продовжувати смажити до м’якості яблук, а потім додати тертий часник. Приправити за смаком.
-
У пательню до цибулі та яблук, які вже підрум’янилися, додати шпинат. Потім всипати відварений рис і смажений бекон.
-
Зробити у м’ясі надріз і розкрити «книжкою». Накрити харчовою плівкою і відбити.
-
Підготовлене м’ясо змастити тонким шаром арахісової пасти. Зверху викласти запечений гарбуз і начинку з рисом. Додати кубики сиру фета. Згорнути рулет і зав’язати мотузкою, щоб він тримав форму.
-
Перекласти на застелене пергаментом деко і запікати в печі 40-45 хвилин за температури 180 градусів.
Рецепт м’ясного рулету стане в нагоді не лише для смачної вечері в колі родини, а й на свято!