Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

М’ясний рулет з яблуками та гарбузом: Покроковий рецепт

Ніжна страва з кисло-солодкою начинкою від Руслана Сенічкіна.

Соковитий м’ясний рулет із хрусткою скоринкою стане справжньою родзинкою будь-якого меню. На приготування страви знадобиться не більше години, а всі інгредієнти легко знайти. Рецепт смачного м’ясного рулету розповів кулінар Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін.  

М’ясний рулет: рецепт покроково

Інгредієнти:

  • М’ясо — 1 кг
  • Цибуля — 2 шт.
  • Яблука — 3 шт.
  • Рис — 200 г
  • Шпинат — 150 г
  • Бекон — 150 г
  • Гарбуз — 150 г
  • Сир фета — 200 г
  • Арахісова паста — 3 ст. л.
  • Часник — 2 зубчики
  • Спеції за смаком.

Як приготувати м’ясний рулет:

  1. Попередньо відварити рис і запекти шматочки гарбуза в печі.

  2. Бекон підсмажити до золотавої скоринки, викласти і порізати на шматочки.

  3. На тій самій пательні підсмажити дрібно нарізану цибулю. Коли вона стане більш прозорою, додати нарізані кубиками яблука. Продовжувати смажити до м’якості яблук, а потім додати тертий часник. Приправити за смаком.

  4. У пательню до цибулі та яблук, які вже підрум’янилися, додати шпинат. Потім всипати відварений рис і смажений бекон.

  5. Зробити у м’ясі надріз і розкрити «книжкою». Накрити харчовою плівкою і відбити.   

  6. Підготовлене м’ясо змастити тонким шаром арахісової пасти. Зверху викласти запечений гарбуз і начинку з рисом. Додати кубики сиру фета. Згорнути рулет і зав’язати мотузкою, щоб він тримав форму.

  7. Перекласти на застелене пергаментом деко і запікати в печі 40-45 хвилин за температури 180 градусів.

Рецепт м’ясного рулету стане в нагоді не лише для смачної вечері в колі родини, а й на свято!

2019-01-18
Більше новин