Фахіта, фахітас або фахітос – це підсмажене соковите м'ясо з овочами в коржику з кукурудзяного борошна. Проте у Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін пропонує замість мексиканських коржиків взяти млинці. Спробуйте потішити рідних оригінальним рецептом.
Вам знадобляться:
1. Протушкувати яловичину, додати попередньо нарізаний перець, подрібнений часник та спеції за смаком.
2. Наприкінці смаження додати нарізану цибулю. Додати кілька крапель лимонного соку. Перемішати та залишити тушкуватися.
3. Загорнути начинку в млинці, додати зелень та соус за смаком. Подати до столу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачний рецепт на Масницю: як приготувати тонкі млинці з сиром та ікрою мойви