Простий рецепт піци з пепероні та моцарелою від Руслана Сенічкіна

Народний шеф-кухар розповів, як приготувати італійську піцу на український лад.

Руслан Сенічкін, ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1», поділився рецептом приготування піци з пепероні та моцарелою. Ця італійська страва у виконанні народного шеф-кухаря набула вигляду традиційної української калити

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найцікавіших фактів про піцу

ПІЦА З МОЦАРЕЛОЮ ТА ПЕПЕРОНІ – ІНГРЕДІЄНТИ

Яйце – 1 шт.

Сир – 100 г.

Моцарела – 100 г.

Пепероні – 100 г.

Томатний соус – 200 мл.

Листкове тісто – 400 г.

Болгарський перець – 1 шт.

Спеції та зелень за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати смачну піцу без тіста

ЯК ПРИГОТУВАТИ ПІЦУ З МОЦАРЕЛОЮ ТА ПЕПЕРОНІ

1. Прямокутний шмат тіста розріжте на 8 секторів у формі пелюсток.

2. Викладіть на пергамент тісто у формі квітки.

3. Змастіть тісто томатним соусом та посипте тертим сиром моцарела.

4. Викладіть шматочки ковбаси та знову посипте сиром. Додайте, порізаний кубиками болгарський перець та листя базиліку.

5. Зовнішні та внутрішні кутики піци залиште без начинки і змастіть їх збитим яйцем.

6. З’єднайте кутики піци так, щоб утворилося пусте коло. Змастіть піцу зверху яйцем та посипте орегано.

7. Поставте деко з піцою у розігріту до 165 градусів духовку на 30 хв.

8. За 10хв до готовності змастіть піце томатним соусом та посипте сиром чеддер.

Подавайте таку піцу з різними соусами та гірчицею. – радить Руслан Сенічкін.

Нагадаємо, нещодавно 1plus1.ua писав, як приготувати тирамісу з вівсяним печивом.

Більше новин