Поради експерта: Як вибрати якісні сосискиРуслан Сенічкін, ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1», поділився рецептом приготування піци з пепероні та моцарелою. Ця італійська страва у виконанні народного шеф-кухаря набула вигляду традиційної української калити

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найцікавіших фактів про піцу

ПІЦА З МОЦАРЕЛОЮ ТА ПЕПЕРОНІ – ІНГРЕДІЄНТИ

Яйце – 1 шт.

Сир – 100 г.

Моцарела – 100 г.

Тирамісу з вівсяним печивом за рецептом Едуарда НасироваПепероні – 100 г.

Томатний соус – 200 мл.

Листкове тісто – 400 г.

Болгарський перець – 1 шт.

Спеції та зелень за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати смачну піцу без тіста

ЯК ПРИГОТУВАТИ ПІЦУ З МОЦАРЕЛОЮ ТА ПЕПЕРОНІ

1. Прямокутний шмат тіста розріжте на 8 секторів у формі пелюсток.

2. Викладіть на пергамент тісто у формі квітки.

3. Змастіть тісто томатним соусом та посипте тертим сиром моцарела.

Пісний лимонний кекс з грушею від Едуарда Насирова4. Викладіть шматочки ковбаси та знову посипте сиром. Додайте, порізаний кубиками болгарський перець та листя базиліку.

5. Зовнішні та внутрішні кутики піци залиште без начинки і змастіть їх збитим яйцем.

6. З’єднайте кутики піци так, щоб утворилося пусте коло. Змастіть піцу зверху яйцем та посипте орегано.

7. Поставте деко з піцою у розігріту до 165 градусів духовку на 30 хв.

8. За 10хв до готовності змастіть піце томатним соусом та посипте сиром чеддер.

Подавайте таку піцу з різними соусами та гірчицею. – радить Руслан Сенічкін.

Нагадаємо, нещодавно 1plus1.ua писав, як приготувати тирамісу з вівсяним печивом.