Простий рецепт піци з пепероні та моцарелою від Руслана Сенічкіна
Народний шеф-кухар розповів, як приготувати італійську піцу на український лад.
Поради експерта: Як вибрати якісні сосискиРуслан Сенічкін, ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1», поділився рецептом приготування піци з пепероні та моцарелою. Ця італійська страва у виконанні народного шеф-кухаря набула вигляду традиційної української калити.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найцікавіших фактів про піцу
ПІЦА З МОЦАРЕЛОЮ ТА ПЕПЕРОНІ – ІНГРЕДІЄНТИ
Яйце – 1 шт.
Сир – 100 г.
Моцарела – 100 г.
Тирамісу з вівсяним печивом за рецептом Едуарда НасироваПепероні – 100 г.
Томатний соус – 200 мл.
Листкове тісто – 400 г.
Болгарський перець – 1 шт.
Спеції та зелень за смаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати смачну піцу без тіста
ЯК ПРИГОТУВАТИ ПІЦУ З МОЦАРЕЛОЮ ТА ПЕПЕРОНІ
1. Прямокутний шмат тіста розріжте на 8 секторів у формі пелюсток.
2. Викладіть на пергамент тісто у формі квітки.
3. Змастіть тісто томатним соусом та посипте тертим сиром моцарела.
Пісний лимонний кекс з грушею від Едуарда Насирова4. Викладіть шматочки ковбаси та знову посипте сиром. Додайте, порізаний кубиками болгарський перець та листя базиліку.
5. Зовнішні та внутрішні кутики піци залиште без начинки і змастіть їх збитим яйцем.
6. З’єднайте кутики піци так, щоб утворилося пусте коло. Змастіть піцу зверху яйцем та посипте орегано.
7. Поставте деко з піцою у розігріту до 165 градусів духовку на 30 хв.
8. За 10хв до готовності змастіть піце томатним соусом та посипте сиром чеддер.
Подавайте таку піцу з різними соусами та гірчицею. – радить Руслан Сенічкін.
Нагадаємо, нещодавно 1plus1.ua писав, як приготувати тирамісу з вівсяним печивом.