Після новорічних свят хочеться приготувати щось легке, але дуже смачне: сирні палички слугуватимуть гарною закускою до гарячих зимових страв. В ефірі "Сніданку з 1+1" ведучі приготували їх з декількох різних видів сирів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт домашньої куті від Лідії Таран: "Класно, коли всі складники вже пожили разом, настоялись і співатимуть хором"
Для того, аби приготувати сирні палички за рецептом Руслана Сенічкіна та Людмили Барбір, вам знадобиться:
Руслан Сенічкін також додав:
Для поліпшення смаку можна додати ще трохи пармезану. Він має насичений смак.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачний різдвяний кекс із сухофруктами: рецепт від Руслана Сенічкіна
Отже, для того, аби зробити такі сирні палички, треба натерти сири, пом'яти виделкою й поєднати разом із зеленню. До цієї маси доливаєте трохи молока та розпушувач. Руслан Сенічкін пояснив, для чого:
Розпушувач треба для того, аби в результаті смаження палички набухли та зробилися порожнини всередині. Це буде мати ще кращий вигляд, і структура з текстурою будуть іншими й правильними. Також як "будівельний матеріал" для смаження використовуйте борошно та яйце.
За допомогою борошна сформуйте з готової маси паличку та смажте до скоринки з усіх боків. Варто, аби в результаті сирна паличка була пориста та не забита борошном. Можете поєднати такий делікатес з ягідним соусом або на основі несолодкого йогурту з огірками. Смачного!
У новий рік з новими цінами: які продукти подорожчають та на скільки?
Loading...