Як приготувати смачні та корисні капкейки з моркви? Руслан Сенічкін у «Сніданку з 1+1» показує, як це зробити.
Інгредієнти
Сухі інгредієнти змішати в окремій мисці, а у іншій мисці збити два яйця, олію, цукор і трошечки ваніліну. Перемішати максимально ретельно, щоб розчинився цукор і потім цю суміш додати до сухої та перемішати. Додати терту моркву і викласти у формочки для мафінів до половини. Поставити у розігріту до 180 духовку приблизно на півгодини.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт зігріваючого морквяного крем-супу з імбиром та куркумою від Руслани Писанки
Інгредієнти для сирного крему
Вершковий сир збити з цукровою пудрою та вершковим маслом, додати трохи ванілі. Прикрасити капкейки за допомогою кондитерського мішечка чи шприца та посипати горішками і корицею.
Дивіться рецепт осіннього зігріваючого капучино з гарбуза від Руслана Сенічкіна
Loading...