Рецепт зігріваючого морквяного крем-супу з імбиром та куркумою від Руслани Писанки
Руслана Писанка в ефірі програми "Твій день" приготувала осінній суп з моркви з зігріваючими спеціями: імбирем та куркумою.
В ефірі "Твого дня" ведуча Руслана Писанка приготувала смачну та по-справжньому осінню страву: крем-суп з моркви з додаванням імбиру та куркуми, а також грінки з беконом до нього.
Як приготувати морквяний крем-суп з імбиром та куркумою та грінки з беконом
Інгредієнти для крем-супу:
- 250 г моркви
- 100 г цибулі
- 20 г імбир
- 1 ч.л. куркума
- 150 г корінь селери
- 1 шт. лавровий лист
- 500 мл води
- Олія, сіль, перець
- Декор – 1 гіл. базиліку
Овочі потрібно підготувати та нарізати кубиками. Імбир нарізати мілко і перетерти у ступці. На пательню з олією першою додаємо селеру. Її потрібно не смажити, а пасерувати тому накриваємо кришкою. У пательню додаємо моркву, а згодом – і цибулю. Поставити каструлю з водою кипіти. Коли овочі будуть готові, перекласти їх у каструлю, закип’ятити. Овочевий бульйон можна окремо злити та збити овочі блендером, а після додати за необхідності ще трохи бульйону. Додати імбир, сіль, перець за смаком та куркуму. Ще раз перебиваємо. Сервіруємо у тарілки, за бажанням можна додати вершки і прикрасити базиліком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана Писанка розсекретила коронну сімейну страву осені
Інгредієнти для грінок з беконом:
- 150 г хліб чорний
- Бекон
- 3 зуб. часнику
- Сіль, перець
Хліб нарізати, посипати тертим часником та огорнути беконом. Викласти на деко і відправити у розігріту духовку на 10-15 хвилин.
Дивіться, як Руслана Писанка готує моркву по-корейськи: