Рецепт морквяних капкейків із сирним кремом від Руслана Сенічкіна

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Руслан Сенічкін у "Сніданку з 1+1" приготував морквяні капкейки і смачний сирний крем до них.

Поділитися:

Як приготувати смачні та корисні капкейки з моркви? Руслан Сенічкін у «Сніданку з 1+1» показує, як це зробити.

Рецепт приготування морквяних капкейків

Інгредієнти

  • Натерта морква - 3 шт.
  • Борошно - 160 г
  • Яйце - 2 шт.
  • Горіхи смажені - 50 г
  • Родзинки - 30 г
  • Сода - 1 ч. л.
  • Мелена кориця 3/4 ч. л.
  • Мелений імбир 1/4 ч. л.
  • Мелений кардамон - 1/4 ч. л.
  • Мускатний горіх - 1/8 ч.л.

Сухі інгредієнти змішати в окремій мисці, а у іншій мисці збити два яйця, олію, цукор і трошечки ваніліну. Перемішати максимально ретельно, щоб розчинився цукор і потім цю суміш додати до сухої та перемішати. Додати терту моркву і викласти у формочки для мафінів до половини. Поставити у розігріту до 180 духовку приблизно на півгодини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт зігріваючого морквяного крем-супу з імбиром та куркумою від Руслани Писанки

Рецепт приготування сирного крему для капкейків

Інгредієнти для сирного крему

  • Цукрова пудра - 350 г
  • Вершковий сир - 200 г
  • Горіхи - 50 г
  • Масло - 100 г
  • Ваніль - 1 ч. л.
  • Мелена кориця

Вершковий сир збити з цукровою пудрою та вершковим маслом, додати трохи ванілі. Прикрасити капкейки за допомогою кондитерського мішечка чи шприца та посипати горішками і корицею.

Дивіться рецепт осіннього зігріваючого капучино з гарбуза від Руслана Сенічкіна

Новини по темі