Рецепт морквяних капкейків із сирним кремом від Руслана Сенічкіна
Руслан Сенічкін у "Сніданку з 1+1" приготував морквяні капкейки і смачний сирний крем до них.
Як приготувати смачні та корисні капкейки з моркви? Руслан Сенічкін у «Сніданку з 1+1» показує, як це зробити.
Рецепт приготування морквяних капкейків
Інгредієнти
- Натерта морква - 3 шт.
- Борошно - 160 г
- Яйце - 2 шт.
- Горіхи смажені - 50 г
- Родзинки - 30 г
- Сода - 1 ч. л.
- Мелена кориця 3/4 ч. л.
- Мелений імбир 1/4 ч. л.
- Мелений кардамон - 1/4 ч. л.
- Мускатний горіх - 1/8 ч.л.
Сухі інгредієнти змішати в окремій мисці, а у іншій мисці збити два яйця, олію, цукор і трошечки ваніліну. Перемішати максимально ретельно, щоб розчинився цукор і потім цю суміш додати до сухої та перемішати. Додати терту моркву і викласти у формочки для мафінів до половини. Поставити у розігріту до 180 духовку приблизно на півгодини.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт зігріваючого морквяного крем-супу з імбиром та куркумою від Руслани Писанки
Рецепт приготування сирного крему для капкейків
Інгредієнти для сирного крему
- Цукрова пудра - 350 г
- Вершковий сир - 200 г
- Горіхи - 50 г
- Масло - 100 г
- Ваніль - 1 ч. л.
- Мелена кориця
Вершковий сир збити з цукровою пудрою та вершковим маслом, додати трохи ванілі. Прикрасити капкейки за допомогою кондитерського мішечка чи шприца та посипати горішками і корицею.
Дивіться рецепт осіннього зігріваючого капучино з гарбуза від Руслана Сенічкіна