Рецепт від Руслана Сенічкіна: Овочевий салат із моцарелою

Ведучий 1+1 розповів, як готувати овочевий салат у банці для відпочинку на природі.

У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін приготував оригінальний овочевий салат із моцарелою в банці. Ведучий 1+1 стверджує, що страва чудово смакуватиме просто неба.

ІНГРЕДІЄНТИ

Томати – 100 г.

Огірок – 1 шт.

Цибуля – 1 шт.

Салатне листя – 30 г.

Моцарела – 100 г.

Оливкова олія – 3 ст.л.

Лимонний сік – 1 ст.л.

Болгарський перець – 1 шт.

Спеції за смаком

ПРИГОТУВАННЯ

1. На дно банки покласти салатне листя. Викласти томати.

2. Порізати кільцями цибулю. Помістити в банку.

3. Додати моцарелу.

4. Порізати кільцями огірок. Помістити в банку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт холодного супу із огірка та цукіні

5. Порізати на смужки перець. Помістити в банку.

6. В окрему миску налити оливкову олію. Вичавити сік з лимону. Додати спеції. Перемішати.

7. Посмачити овочі соусом.

Руслан Сенічкін рекомендує заправляти салат безпосередньо перед вживанням, таким чином можна довше зберегти свіжість овочів.

Нагадаємо, що нещодавно Шеф-кухар одного з київських ресторанів розповів, як приготувати смачний та вишуканий французький салат із сезонних овочів і сиру.

Більше новин