Рецепт від Руслана Сенічкіна: Овочевий салат із моцарелою
Ведучий 1+1 розповів, як готувати овочевий салат у банці для відпочинку на природі.
У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін приготував оригінальний овочевий салат із моцарелою в банці. Ведучий 1+1 стверджує, що страва чудово смакуватиме просто неба.
ІНГРЕДІЄНТИ
Томати – 100 г.
Огірок – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Салатне листя – 30 г.
Моцарела – 100 г.
Оливкова олія – 3 ст.л.
Лимонний сік – 1 ст.л.
Болгарський перець – 1 шт.
Спеції за смаком
ПРИГОТУВАННЯ
1. На дно банки покласти салатне листя. Викласти томати.
2. Порізати кільцями цибулю. Помістити в банку.
3. Додати моцарелу.
4. Порізати кільцями огірок. Помістити в банку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт холодного супу із огірка та цукіні
5. Порізати на смужки перець. Помістити в банку.
6. В окрему миску налити оливкову олію. Вичавити сік з лимону. Додати спеції. Перемішати.
7. Посмачити овочі соусом.
Руслан Сенічкін рекомендує заправляти салат безпосередньо перед вживанням, таким чином можна довше зберегти свіжість овочів.
Нагадаємо, що нещодавно Шеф-кухар одного з київських ресторанів розповів, як приготувати смачний та вишуканий французький салат із сезонних овочів і сиру.