Рецепт оливкової олії зі спеціями
Ароматна олія ідеально доповнить смак салатів і риби.
Оливкову олію з травами та часником можна використовувати як заправку до салатів, овочів гриль та м'яса, вона також чудово смакує зі свіжевипеченим хлібом.
Дивіться також: Брускети з ростбіфом - рецепт від Діми Борисова
Оливкова олія – дуже корисна, адже містить цінні антиоксиданти та вітаміни, що допомагають зберігати молодість і красу.
У програмі Сніданок. Вихідний розповіли, як зробити ароматну та смачну олію.
Інгредієнти:
Оливкова олія – 500 мл.
Розмарин – 1 гілочка
Часник – 3-4 зубчики
Чорний перець – 10-15 горошинок.
Приготування:
1. Розчавити ножем часник і помістити в пляшку.
Пляшка, у якій зберігається олія, повинна бути обов'язково скляною, – каже експерт.
2. Кинути у пляшку гілочку розмарину.
3. Додати перець.
4. Закрити пляшку герметичною кришкою.
5 Олію зі спеціями зберігати у темному та сухому місці протягом десяти днів.