У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін продовжив серію рецептів прохолодних літніх супів. Цього разу шеф-кухар поділився рецептом приготування болгарського національного холодного супу таратор.
Такий холодний суп розповсюджений в Македонії, Албанії, Туреччині, однак скрізь залишається незмінною його основа - кефір.
Інгредієнти:
1 л кефіру
0,5 л води
2 огірка
100 г волоських горіхів
2 ст. л. оливкової олії
2 зубки часнику
Спосіб приготування
Дрібно наріжте огірки, додайте подрібнені волоські горіхи, кріп та натертий часник
Залийте нежирним кефіром та додайте оливкову олію.
Додайте води, перемішайте.
Такий холодний суп втамує голод і спрагу. Більш того, він дієтичний, тому ви можете насолоджуватися таратором у необмежених кількостях. Смачного!