Рецепти Руслана Сенічкіна: Болгарський таратор на кефірі
Шеф-кухар програми Сніданок з 1+1 запропонував рецепт тонізуючого холодного супу.
У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін продовжив серію рецептів прихолодних літніх супів. Цього разу шеф-кухар поділився рецептом приготування болгарського національного холодного супу таратор.
Холодний суп розповсюджений в Македонії, Албанії, Туреччині, однак скрізь залишається незмінною його основа - кефір.
Інгредієнти:
1 л кефіру
0,5 л води
2 огірка
100 г волоських горіхів
2 ст. л. оливкової олії
2 зубки часнику
зелень та спеції за смаком
Спосіб приготування
-
Дрібно наріжте огірки, додайте подрібнені волоські горіхи, кріп та натертий часник
-
Залийте нежирним кефіром та додайте оливкову олію.
-
Додайте води, перемішайте.
Такий холодний суп втамує голод і спрагу. Більш того, він дієтичний, тому ви можете насолоджуватися таратором у необмежених кількостях. Смачного!