Сезонна смакота: рецепт гарбузового пирога з апельсиновою цедрою, який стане вашим улюбленим

Пропонуємо приготувати ароматний гарбузовий пиріг із апельсиновою цедрою, який стане вашим улюбленим.

У Сніданку з 1+1 поділилися простим рецептом гарбузового пирога з легким цитрусовим ароматом. Він готується швидко, підходить і для родинного чаювання, і для святкового столу.

Рецепт гарбузового пирога

Freepik

Інгредієнти:

  • Гарбуз — 300 г
  • Яйця — 4 шт.
  • Вершкове масло — 130 г
  • Цукор — 130 г
  • Борошно — 170 г
  • Розпушувач — 2 ч. л.
  • Апельсин — 1 шт. (цедра)
  • Олія — 2 ст. л.

Як приготувати:

  1. Збити м’яке масло з яйцями.
  2. Додати цукор, розпушувач і цедру апельсина. За бажанням – дрібку кориці.
  3. Вмішати олію – для ніжності та вологи.
  4. Додати натертий гарбуз, який треба попередньо вижати, щоб не було соку.
  5. Ввести борошно, замісити тісто.
  6. Випікати при 180°C близько 25 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійська страва з українським суперфудом: гарбузові ньокі за рецептом зі Сніданку з 1+1

Останні новини