Сезонна смакота: рецепт гарбузового пирога з апельсиновою цедрою, який стане вашим улюбленим
Пропонуємо приготувати ароматний гарбузовий пиріг із апельсиновою цедрою, який стане вашим улюбленим.
У Сніданку з 1+1 поділилися простим рецептом гарбузового пирога з легким цитрусовим ароматом. Він готується швидко, підходить і для родинного чаювання, і для святкового столу.
Рецепт гарбузового пирога
Freepik
Інгредієнти:
Гарбуз — 300 г
Яйця — 4 шт.
Вершкове масло — 130 г
Цукор — 130 г
Борошно — 170 г
Розпушувач — 2 ч. л.
Апельсин — 1 шт. (цедра)
Олія — 2 ст. л.
Як приготувати:
Збити м’яке масло з яйцями.
Додати цукор, розпушувач і цедру апельсина. За бажанням – дрібку кориці.
Вмішати олію – для ніжності та вологи.
Додати натертий гарбуз, який треба попередньо вижати, щоб не було соку.