Сезонна смакота: рецепт гарбузового пирога з апельсиновою цедрою, який стане вашим улюбленим
Пропонуємо приготувати ароматний гарбузовий пиріг із апельсиновою цедрою, який стане вашим улюбленим.
У Сніданку з 1+1 поділилися простим рецептом гарбузового пирога з легким цитрусовим ароматом. Він готується швидко, підходить і для родинного чаювання, і для святкового столу.
Рецепт гарбузового пирога
Інгредієнти:
- Гарбуз — 300 г
- Яйця — 4 шт.
- Вершкове масло — 130 г
- Цукор — 130 г
- Борошно — 170 г
- Розпушувач — 2 ч. л.
- Апельсин — 1 шт. (цедра)
- Олія — 2 ст. л.
Як приготувати:
- Збити м’яке масло з яйцями.
- Додати цукор, розпушувач і цедру апельсина. За бажанням – дрібку кориці.
- Вмішати олію – для ніжності та вологи.
- Додати натертий гарбуз, який треба попередньо вижати, щоб не було соку.
- Ввести борошно, замісити тісто.
- Випікати при 180°C близько 25 хвилин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійська страва з українським суперфудом: гарбузові ньокі за рецептом зі Сніданку з 1+1
Новини по темі
Від перегляду рілз в TikTok та Instagram «гниє» мозок: вчені приголомшили висновками
Ваша ялинка може бути небезпечною: в чому шкода для здоров'я та кому не варто її купляти
Коли музика говорить замість слів: Марина Круть готує великий Різдвяний концерт у супроводі симфонічного оркестру в Києві
Підкорює з першого шматочка: апельсиновий кекс за рецептом Валентини Хамайко
