Розкриваємо секрет легендарного рецепту: Юрій Горбунов показав, як легко приготувати салат Цезар

Салат Цезар було створено в 1924 році в Мексиці шеф-кухарем італійського походження Цезарем Кардіні. 

Легенда свідчить, що салат був створений спонтанно з доступних інгредієнтів під час напливу гостей у його ресторані. Просте, але геніальне поєднання смаків швидко здобуло популярність, перетворивши цей салат на справжню кулінарну класику.

Цей легендарний салат завоював серця гурманів у всьому світі завдяки своїй простоті та вишуканому смаку. Соковиті листя салату, ніжна курка, хрусткі крутони, ароматний сир Пармезан і фірмовий соус зробили ідеальне поєднання для створення здорової і смачної страви. Юрій Горбунов у Сніданку з 1+1 розкрив секрет приготування ідеального салату Цезар вдома, який за смаком не поступається ресторанному. 

Інгредієнти:

  • Куряче філе - 300 г
  • Салат Айсберг - 400 г
  • Томати черрі - 10 шт.
  • Твердий сир або пармезан - 100 г
  • Батон - 250 г
  • Соус Цезар
  • Часник - 1 зубчик
  • Олія - 1 ст.л.
  • Сіль, спеції

Приготування:

  1. Попередньо підсмажити чи запекти до готовності куряче філе
  2. Зробити дрібні грінки з батону
  3. Нарізати курку на маленькі шматки і разом з грінками викласти на дно посудини 
  4. Додати розрізані навпіл помідори Черрі
  5. Натерти пармезан і посипати зверху
  6. Додати сіль, перець і листя салату
  7. Приготувати соус: натерти часник і змішати з оливковою олією і соусом Цезар
  8. Полити готовий салат соусом і перемішати
Freepik

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легкий і смачний рецепт зимового салату з хурми від Руслана Сенічкіна

Більше новин