Розкриваємо секрет легендарного рецепту: Юрій Горбунов показав, як легко приготувати салат Цезар
Салат Цезар було створено в 1924 році в Мексиці шеф-кухарем італійського походження Цезарем Кардіні.
Легенда свідчить, що салат був створений спонтанно з доступних інгредієнтів під час напливу гостей у його ресторані. Просте, але геніальне поєднання смаків швидко здобуло популярність, перетворивши цей салат на справжню кулінарну класику.
Цей легендарний салат завоював серця гурманів у всьому світі завдяки своїй простоті та вишуканому смаку. Соковиті листя салату, ніжна курка, хрусткі крутони, ароматний сир Пармезан і фірмовий соус зробили ідеальне поєднання для створення здорової і смачної страви. Юрій Горбунов у Сніданку з 1+1 розкрив секрет приготування ідеального салату Цезар вдома, який за смаком не поступається ресторанному.
Інгредієнти:
- Куряче філе - 300 г
- Салат Айсберг - 400 г
- Томати черрі - 10 шт.
- Твердий сир або пармезан - 100 г
- Батон - 250 г
- Соус Цезар
- Часник - 1 зубчик
- Олія - 1 ст.л.
- Сіль, спеції
Приготування:
- Попередньо підсмажити чи запекти до готовності куряче філе
- Зробити дрібні грінки з батону
- Нарізати курку на маленькі шматки і разом з грінками викласти на дно посудини
- Додати розрізані навпіл помідори Черрі
- Натерти пармезан і посипати зверху
- Додати сіль, перець і листя салату
- Приготувати соус: натерти часник і змішати з оливковою олією і соусом Цезар
- Полити готовий салат соусом і перемішати
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легкий і смачний рецепт зимового салату з хурми від Руслана Сенічкіна