Салат із запеченим перцем від Єгора Гордєєва – це яскравий мікс насичених смаків та корисних інгредієнтів, який неодмінно здивує кожного. До того ж, це ідеальний вибір для легкої вечері або святкового столу.
Інгредієнти:
Для салату:
- Перці червоні - 8 шт.
- Нут - 1 склянка
- Кус-кус - 3/4 склянки
- Цибулина червона - 1 шт.
- Зелень
Для заправки:
- Олія оливкова
- Гірчиця французька - 1 ст.л
- Лимонний сік
- Мед - 1-2 ст.л
- Сіль - за смаком
- Червоний перець - за смаком
- Часник - 1 зуб.
Приготування:
- Розрізати кожен перець на дві половинки
- Запекти у духовці або підсмажити на пательні
- Нарізати готовий перець
- Додати готовий кус кус і нут
- Нарізати цибулю і зелень, додати в салат
- Змішати всі інгредієнти для заправки
- Подрібнити часник і додати до соусу
- Заправити салат і прикрасити шматочками зелені
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справжній смак Туреччини: рецепт вишуканого пирога з баклажанів від Валентини Хамайко