Трендова східна страва: рецепт легкого салату з запеченим перцем від Єгора Гордєєва

Рецепт салату з запеченим перцем і нутом у Сніданку з 1+1

Салат із запеченим перцем від Єгора Гордєєва – це яскравий мікс насичених смаків та корисних інгредієнтів, який неодмінно здивує кожного. До того ж, це ідеальний вибір для легкої вечері або святкового столу.

Інгредієнти:

Для салату:

  • Перці червоні - 8 шт.
  • Нут - 1 склянка 
  • Кус-кус - 3/4 склянки
  • Цибулина червона - 1 шт.
  • Зелень 

Для заправки:

  • Олія оливкова
  • Гірчиця французька - 1 ст.л
  • Лимонний сік 
  • Мед - 1-2 ст.л
  • Сіль - за смаком
  • Червоний перець - за смаком 
  • Часник - 1 зуб.

Приготування:

  1. Розрізати кожен перець на дві половинки 
  2. Запекти у духовці або підсмажити на пательні 
  3. Нарізати готовий перець
  4. Додати готовий кус кус і нут
  5. Нарізати цибулю і зелень, додати в салат
  6. Змішати всі інгредієнти для заправки 
  7. Подрібнити часник і додати до соусу
  8. Заправити салат і прикрасити шматочками зелені

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справжній смак Туреччини: рецепт вишуканого пирога з баклажанів від Валентини Хамайко

Більше новин