Щасливі та нещасливі дні за місячним календарем: роз’яснення від ведичного астролога Ігоря Нехаєва

Як визначити, які дні сприятливі, а які ні, якщо орієнтуватися за місячним календарем? Розповів ведичний астролог Ігор Нехаєв.

Чи можна самостійно вирахувати, який день у місяці сприятливий, а який ні? Ведичний астролог Ігор Нехаєв у "Сніданку з 1+1" розповів, що це цілком реально зробити, орієнтуючись на місячний календар. А ще варто знати, які дні в тижні сприятливі для певних справ, а в які краще відпочити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на липень 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

Несприятливі дні в тижні: інформація від астролога

Ігор Нехаєв розповдає, що в тижні є два найменш сприятливі дні для початку чогось нового, для важливих справ. Це вівторок і субота. Ведичний астролог пояснює це так:

"Вівторок управляється Марсом, тому це різкий день, в який не варто розраховувати на успішний початок чого-небудь. Натомість у вівторок можна успішно завершити справи або ж наважитися на складні дії, наприклад, подати позов до суду. А ще вівторок вважається сприятливим днем для наступальних операцій під час війни.

Субота управляється Сатурном. Це повільний день, коли добре заспокоїтися, відпочити, а не починати щось нове".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ретроградний Сатурн 4 червня — 23 жовтня: через які випробовування доведеться пройти (розповідає астролог Ігор Нехаєв)

Сприятливі і несприятливі дні за місячним календарем

Ігор Нехаєв розповів, як, орієнтуючись за місячним календарем, визначати сприятливі і несприятливі дні:

►Щось розпочинати варто на місяці, що зростає.

►Віддавати борги, закривати справи, йти з роботи, збирати врожай краще на місяці, що спадає.

►Новолуння та повня – це дні, несприятливі для матеріальних справ.

►У дні рікта-тітхі краще нічого не купувати і не робити глобальних справ. Це 4-й, 9-й, 14-й, 19-й, 24-й та 29-й місячний день (інтервал у 5 днів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на липень 2022: сприятливі та несприятливі дні для краси

Більше про сприятливі та несприятливі дні за місячним календарем, а також про прогноз розвитку війни в Україні влітку 2022 дивіться у відео:

Loading...

Більше новин