Поранена дружина та розстріляна машина: ведичний астролог Ігор Нехаєв розповів власну історію евакуації з Ірпеня («Щоденники війни»)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Щоденники війни: ведичний астролог Ігор Нехаєв розповів  свою історію евакуації з Ірпеня

У "Щоденниках війни" ведичний астролог Ігор Нехаєв та його дружина Діана розповіли свою історію евакуації з Ірпеня.

Поділитися:

Постійний експерт "Сніданку. Вихідний" та "Твого дня", ведичний астролог Ігор Нехаєв разом з дружиною, ведичною психологинею Діаною Нехаєвою, завітали до студії "Сніданку з 1+1". У рубриці "Щоденники війни" вони розповіли власну історію евакуації з окупованого Ірпеня: про поранення Діани та розстріляну впритул машину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Якщо ви вирішили виїжджати з міста, то треба намагатися, знову і знову», — у «Щоденниках війни» Юлія Чала, яка евакуювалася з Чернігова лише з 5-го разу

З початку російського вторгнення в Україну і впродовж 2-х тижнів Ігор та Діана Нехаєві перебували в Ірпені, у власній квартирі, під звуки вибухів та у постійній небезпеці для свого життя. Половину цього періоду в їхній оселі вже не було ні світла, ні зв'язку, ні газу, ні води. Про те, чи стала війна для них несподіванкою, Ігор говорить:

"Щось подібне я припускав, розумів, що буде якесь велике напруження, адже робив астрологічний прогноз на рік. Але в ситуацію військових дій ми ніколи не потрапляли. Тому намагалися спостерігати за подіями, як вони будуть розвиватися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли закінчиться цей жах в Україні": новий прогноз про завершення війни від відомої астрологині

Діана про події тих днів згадує:

"З усіх боків нам казали, що виїжджати не можна, це небезпечно. Але після чергового дуже сильного бомбардування, коли нам вибило шибки у квартирі, ми наважилися".

Вперше Ігор та Діана намагалися виїхати з Ірпеня на власному автомобілі 6 березня. Але ця спроба закінчилася дуже драматично: Діану поранили, а машину розстріляли.

Щоденники війни

Ігор Нехаєв згадує:

"Коли ми намагалися виїхати, було чітке відчуття, що ми мішені. І так і було, бо щойно ми почали рухатися, почалися постріли з 3-х сторін: у лобове скло, зліва і справа від машини. Стріляло близько 10 людей, які стали на коліно і робили прицільні постріли в нас".

Ігор вискочив з машини і сказав Діані робити те ж саме, але вона заплуталася у паску безпеки і не змогла швидко зреагувати. Під час розстрілу машини уламками було поранено обличчя та потилицю жінки.

Щоденники війни

Зрозумівши, що вибратися з машини вона не встигла, Діана нагнулася до низу і почала молитися. Чоловік, побачивши, як розвивається ситуація, швидко сів назад до машини, натиснув на педаль газу і вивіз себе та дружину під обстрілами. На щастя, обоє залишилися живі. Ігор Нехаєв розповідає:

"Я бачив, як куля пролітала у мене біля скроні".

Після невдалої спроби виїзду, поранення дружини і фактичного знищення окупантами машини під час обстрілу Нехаєви швидко повернулися назад до своєї квартири. Але там залишатися було дуже небезпечно, окупанти прицільно стріляли по вікнах квартири.

Щоденники війни

До того ж, Діана була поранена, а швидку допомогу викликати було неможливо. Тож Ігор та Діана декілька днів перебували виключно у коридорі квартири, плануючи можливість вибратися з міста. Евакуюватися з Ірпеня вони змогли лише за декілька днів, пішки через ліс. Про пережиті події та їх осмислення Ігор Нехаєв говорить:

"Перед обличчям смерті ми розуміємо, що дійсно цінне та важливе в житті. Ми завжди так жили, нічого не відкладали на потім. І зараз ми в цьому ствердилися, бо кожен день може бути останнім. Потрібно говорити правильні речі, робити правильні вчинки, переоцінити своє життя, зрозуміти, яку користь вона несе".

Дивіться відео з візитом Ігоря Нехаєва та його дружини Діани до "Сніданку з 1+1". Вони розповіли, як тікали з окупованого Ірпеня. Наприкінці відео послухайте астрологічний прогноз від Ігоря Нехаєва щодо війни в Україні:

Новини по темі