Коли настане переламний момент у війні: прогноз до кінця року від ведичного астролога Ігоря Нехаєва

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
У "Сніданку з 1+1" прогноз щодо перебігу війни від ведичного астролога Ігоря Нехаєва
freepik.com

Прогноз щодо перебігу війни в Україні від ведичного астролога Ігоря Нехаєва.

Поділитися:

Постійний експерт "Сніданку. Вихідний" та "Твого дня" ведичний астролог Ігор Нехаєв у студії "Сніданку з 1+1" розповів, чого нам чекати від зірок та які є прогнози щодо переламного моменту у війні в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли закінчиться цей жах в Україні": новий прогноз про завершення війни від відомої астрологині

Ігор Нехаєв розповідає:

"Найважчий період ми пережили. У цьому вже є наша маленька перемога. Коли ми робили астрологічний прогноз на цей рік, ми бачили, що до середини квітня був дуже важкий час. Особливо з 26 лютого по 7 квітня – це були найважчі дні. Із середини квітня ситуація поступово покращується. Ця фаза хоч і затяжна, але по суті є переламним моментом. Але він не буде таким легким і швидким, як нам хочеться".

Ігор Нехаєв стверджує, що з точки зору асторллогії із середини квітня ситуація в Україні покращуватиметься день за днем. Але є й певні застереження, на які вказує астролог:

"Мене як астролога бентежить коридор затемнень, який буде з 30 квітня до 16 травня. Затемнення – це завжди щось непередбачуване. Можуть бути якісь локальні спалахи, люди приймають рішення не завжди обдумано".

Якщо фіналізувати прогноз на найближчий час, то Ігор Нехаєв зауважує: до 16-18 травня ситуація буде, як зараз, стабільно-хитка, а після 18 травня покращуватиметься. Це буде ще один важливий переламний момент, який може вирішити хід подій на війні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чекає Україну: великі зміни та коли закінчиться війна (прогнози астрологів)

Насамкцінець ведичний астролог дає такі застереження:

"Останні дні квітня треба пережити. 29 квітня Сатурн змінює свій знак. Ця планета знаходиться в карті України разом з Місяцем, а Місяць представляє народ. Тож до кінця квітня ще можуть бути втрати населення: еміграція та, на жаль, смерті. З кінця квітня Сатурн перейде на інший знак, і буде легше. Ми це все на собі відчуватимемо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ять по загиблим: 9 та 40 днів (що означають ці традиції поминання)

В цілому з кінця квітня, а особливо після 18 травня, буде відчуватися полегшення ситуації в Україні, розповідає астролог. Але до кінця 2022 року ще може бути багато важких для України подій, проте не настільки сильних, як ми пережили і переживаємо зараз. Віримо у нашу перемогу над російським ворогом і сподіваємося на те, що зорі і планети допоможуть нам здолати агресора.

Дивіться відео з візитом Ігоря Нехаєва та його дружини Діани до "Сніданку з 1+1". Вони розповіли, як тікали з окупованого Ірпеня. Наприкінці відео послухайте астрологічний прогноз від Ігоря Нехаєва:

Новини по темі