Ретроградний Сатурн 4 червня — 23 жовтня: через які випробовування доведеться пройти (розповідає астролог Ігор Нехаєв)

Ретроградний Сатурн 4 червня — 23 жовтня: які випробування доведеться пройти і які уроки засвоїти
Pixabay

Які випробування пройде в період ретроградного Сатурна?

Поділитися:

Ведичний астролог Ігор Нехаєв розповідає, які випробування нам доведеться пройти і які уроки засвоїти у період ретроградного Сатурну 4 червня — 23 жовтня.

Ретроградний Сатурн — це планетний період, який буває щороку. Ретроградність, рух назад говорить про заборгованості з минулого. Тим, у кого в карті народження планета Сатурн була на момент народження в ретроградній фазі в якомусь будинку, відповідно вже було привнесено певний борг з минулого, який треба віддавати. Потрібно покращувати свої якості, культивувати терпіння. Якщо у вас є ретроградний Сатурн у натальній карті, значить вже є якась заборгованість, і її потрібно коригувати та позбавлятися цього боргу.

У період ретроградного Сатурна людині взагалі стає важче виконувати повсякденні справи, може виникнути необов'язковість, лінь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на червень 2022 від професійних астрологів: що чекає на кожен знак зодіаку у перший місяць літа

Ретроградний Сатурн 2022: які випробування готує період

У період ретроградного Сатурна необхідно:

  • бути обов'язковими,
  • більше вчитися, виконувати свій обов'язок
  • тримати обіцяне слово.

У цей час можуть повертатися друзі з минулого. Цей період допоможе вирішити ситуації з людьми з минулого з позиції мудрості, терпіння, схвалення та розуміння того, що ситуація прийшла знову тому, що була не закінчена. Ретроградний Сатурн занурює людину в себе і це означає, що нам час змінюватися.

Сатурн наділяє нас терпінням і відчуттям часу, вчить смиренності та витривалості, дисциплінує і дає можливість дотримуватися порядку.

У період ретроградного Сатурна буде складніше:

  • виявляти терпіння,
  • виконувати повсякденні обов'язки,
  • люди можуть запізнюватися і не вкладатися в часові рамки,
  • діти можуть пустувати і порушувати заборони,
  • будьте поблажливі до тих, хто виявить нестриманість,
  • не лінуйтеся та культивуйте аскетизм,
  • не ігноруйте проблеми кісткової тканини та опорно-рухового апарату – за цю область організму також відповідає планета Сатурн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на червень 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

На даний момент Сатурн знаходиться у знаку Водолій (за ведичною астрологією Джйотіш – прим.). Це знак, у якому Сатурн виявляє філософський дух. 12 липня Сатурн повернеться на знак Козерога, де пробуде до 17 січня 2023 року.

Коли 2020 року Сатурн зайшов на знак Козерога, хоч це і його власний знак, але планета повільна, а знак Земний. Ми відчули обмеження у своєму житті: почалася пандемія, обмеження пересування і все це довго розвивалося. Зараз люди втратили стабільність, впевненість у завтрашньому дні. Умови такі, що люди змушені були покинути своє житло і змушені терпіти, приймати ситуацію і це досить непросто. Змінюється спосіб життя та розуміння того, як далі жити, як розвиватися.

Сатурн вчить через страждання та через прийняття формувати особистість. Потрібно дати собі час, заспокоїтися, озирнутися, проаналізувати, чи так ми живемо і чи дотримуємося своєї природи, чи виконуємо ми зобов'язання і наскільки ми старанні у житті, стосунках, роботі. Планета вчить старанності, терпінню та витримці через певні перешкоди, бо це планета мудрості. Сатурн любить працьовитість, коли людина трудиться, не прив'язуючись до результату, витривала.

Цикл проходження Сатурном по одному знаку зодіаку – 2,5 роки. Повний цикл складає 29,5 років. Також існує 19-річний особистий період Сатурна та період у 7,5 років, який називають Саде Саті. Він зараз йде у місячних Козерогів, Водоліїв та Риб (важливо уточнити, місячні знаки саме за ведичним гороскопом).

Новини по темі