Чудова літня альтернатива класичній піці – кабачкова піца. Вона неймовірна смачна й не шкодить фігурі. Готується дуже швидко та не потребує замісу тіста. Валентина Хамайко у студії "Сніданку з 1+1" ділиться рецептом приготування кабачкової піци.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати паштет з кабачків: швидкий покроковий рецепт від Руслана Сенічкіна (відео)
Інгредієнти:
1. Кабачок натерти, посолити та віджати зайву вологу.
2. Додати 2 яйця та натертий твердий сир, додати пару ложок борошна та розмішати.
3. Викласти суміш на папір для випікання та запекти хвилин 15 у прогрітій до 180 градусів духовці.
4. Змазати готову основу томатним соусом, викласти начинку на ваш смак: сир моцарела, ковбасу, руколу та ін. і ще на декілька хвилин відправити у духовку.
Дивіться рецепт приготування кабачкової піци:
Loading...