Королева Єлизавета невибаглива у виборі страв. Однак її сніданок значно відрізняється від традиційного уявлення про English Breakfast.
Зазвичай Єлизавета ІІ снідає йогуртом і кукурудзяними пластівцями, а дещо згодом випиває декілька чашок чаю без цукру та молока. Альтернативним варіантом сніданку можуть бути цільнозернові тости, омлет із лососем і трюфелем або апетитні млинці з джемом.
Усі страви дуже смачні та прості в приготуванні, тож якась із них легко може стати улюбленим сніданком у вашій сім'ї. Нашій редакції найбільше до вподоби британські панкейки, тож пропонуємо вашій увазі старовинний британський рецепт страви від Єлизавети ІІ.
Для приготування млинців вам знадобляться такі інгредієнти:
Борошно – 300 г.
Цукрова пудра – 4 ст. л.
Молоко – 1 склянка.
Яйця – 2 шт.
Сода – 2 ч. л.
Сік лимона – 2 ч. л.
Розтоплене вершкове масло – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
1. Змішайте борошно та молоко до однорідної маси так, аби в ній не було грудочок.
2. Додайте яйця, цукрову пудру, соду та сік лимона.
3. Випікайте млинці на вершковому маслі по дві хвилини з кожного боку.
4. Прикрасьте страву цукровою пудрою, кленовим сиропом або джемом.
Аби сніданок був справді королівським, доповніть його улюбленим чаєм Королеви – Earl Grey.
Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт запечених млинців із сиром від Валентини Хамайко