Рецепт королівських млинців від Єлизавети ІІ

Готуємо смачні млинці за рецептом Королеви Великобританії!

Королева Єлизавета невибаглива у виборі страв. Однак її сніданок значно відрізняється від традиційного уявлення про English Breakfast.

Зазвичай Єлизавета ІІ снідає йогуртом і кукурудзяними пластівцями, а дещо згодом випиває декілька чашок чаю без цукру та молока. Альтернативним варіантом сніданку можуть бути цільнозернові тости, омлет із лососем і трюфелем або апетитні млинці з джемом.

Усі страви дуже смачні та прості в приготуванні, тож якась із них легко може стати улюбленим сніданком у вашій сім'ї. Нашій редакції найбільше до вподоби британські панкейки, тож пропонуємо вашій увазі старовинний британський рецепт страви від Єлизавети ІІ.

Для приготування млинців вам знадобляться такі інгредієнти:

Борошно – 300 г.

Цукрова пудра – 4 ст. л.

Молоко – 1 склянка.

Яйця – 2 шт.

Сода – 2 ч. л.

Сік лимона – 2 ч. л.

Розтоплене вершкове масло – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Змішайте борошно та молоко до однорідної маси так, аби в ній не було грудочок.

2.  Додайте яйця, цукрову пудру, соду та сік лимона.

3. Випікайте млинці на вершковому маслі по дві хвилини з кожного боку.

4. Прикрасьте страву цукровою пудрою, кленовим сиропом або джемом.

Аби сніданок був справді королівським, доповніть його улюбленим чаєм Королеви – Earl Grey.

Смачного!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт запечених млинців із сиром від Валентини Хамайко

 

Більше новин