Якщо Масляна закінчилася, але вам чи дітям досі хочеться поласувати смачним десертом – беріть на замітку рецепт запечених млинців Валентини Хамайко.

Ведуча «Сніданок. Вихідний» зізналася, що запечені млинці з сиром досить легко готувати. Для того, щоб десерт вдався навіть у любителів кулінарії, Валентина Хамайко поділилася кількома своїми секретами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати фруктові оладки без лактози

Свої млинці я люблю готувати в блендері, щоб точно не було грудочок. До того ж так значно швидше, – каже ведуча.

ІНГРЕДІЄНТИ

ПРИГОТУВАННЯ

1. Вилити в блендер молоко, яйця, цукор, ванільний цукор і сіль. Взбити та додати борошно.

Багато білків нам не потрібно, тому що вони зроблять млинці твердими, – каже Валентина Хамайко.

2. Додати в масло олію та розтопити при низькій температурі. Вилити в блендер. Взбити до однорідності.

3. Залишити відпочивати 20-30 хв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт лимонного кексу від Валентини Хамайко

4. Додати в тісто газовану воду, щоб у млинцях утворилися дірочки.

5. Перший млинець викласти на дуже гарячу пательню. Посмажити всі млинці.

6. Помити курагу та порізати дрібними шматочками. Викласти в блендер. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим корисні сухофрукти

7. Додати в блендер цедру лимона, 2 ст.л. цукру, 1 яйце та домашній сир. Взбити. Викласти в миску.

Перша начинка готова, – каже Валентина Хамайко.

8. В блендер викласти домашній сир, цукор і пудру. Перемішати.

9. Форму для запікання змастити маслом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт ароматних булочок із гарбузового тіста від Валентини Хамайко

10. Частину млинців намастити однією начинкою, частину – іншою. Згорнути млинець конвертиком і викласти у форму.

11. Для приготування сметанної заливки змішати домашню сметану, 1 жовток і декілька лодок цукру. Полити цим соусом кожен млинець.

12. Запікати при температурі 160 градусів протягом 20 хв.

 Нагадаэмо, що нещодавно багатодітна мама Валентина Хамайко розповіла, як поєднує сім'ю та роботу.