Рецепт запечених млинців із сиром від Валентини Хамайко
Ведуча 1+1 поділилася простим бабусиним рецептом ароматних млинців.
Якщо Масляна закінчилася, але вам чи дітям досі хочеться поласувати смачним десертом – беріть на замітку рецепт запечених млинців Валентини Хамайко.
Ведуча «Сніданок. Вихідний» зізналася, що запечені млинці з сиром досить легко готувати. Для того, щоб десерт вдався навіть у любителів кулінарії, Валентина Хамайко поділилася кількома своїми секретами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати фруктові оладки без лактози
Свої млинці я люблю готувати в блендері, щоб точно не було грудочок. До того ж так значно швидше, – каже ведуча.
ІНГРЕДІЄНТИ
ПРИГОТУВАННЯ
1. Вилити в блендер молоко, яйця, цукор, ванільний цукор і сіль. Взбити та додати борошно.
Багато білків нам не потрібно, тому що вони зроблять млинці твердими, – каже Валентина Хамайко.
2. Додати в масло олію та розтопити при низькій температурі. Вилити в блендер. Взбити до однорідності.
3. Залишити відпочивати 20-30 хв.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт лимонного кексу від Валентини Хамайко
4. Додати в тісто газовану воду, щоб у млинцях утворилися дірочки.
5. Перший млинець викласти на дуже гарячу пательню. Посмажити всі млинці.
6. Помити курагу та порізати дрібними шматочками. Викласти в блендер.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим корисні сухофрукти
7. Додати в блендер цедру лимона, 2 ст.л. цукру, 1 яйце та домашній сир. Взбити. Викласти в миску.
Перша начинка готова, – каже Валентина Хамайко.
8. В блендер викласти домашній сир, цукор і пудру. Перемішати.
9. Форму для запікання змастити маслом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт ароматних булочок із гарбузового тіста від Валентини Хамайко
10. Частину млинців намастити однією начинкою, частину – іншою. Згорнути млинець конвертиком і викласти у форму.
11. Для приготування сметанної заливки змішати домашню сметану, 1 жовток і декілька лодок цукру. Полити цим соусом кожен млинець.
12. Запікати при температурі 160 градусів протягом 20 хв.
Нагадаэмо, що нещодавно багатодітна мама Валентина Хамайко розповіла, як поєднує сім'ю та роботу.