Топ 3 пісні страви, які варто спробувати кожному

Смачні і корисні пісні страви, що збалансують раціон.

Пісна канапка з гуакамоле та запеченим перцем від Руслана Сенічкіна

Ніжна, вишукана та водночас проста у приготуванні пісна канапка з гуакамоле та запеченим перцем стане відмінним вибором для сніданку, обіду чи вечері. Соковитий перець, запечений до досконалості, поєднується з кремовим гуакамоле, створюючи вишуканий баланс смаків та текстур. Ця канапка - справжня втілення кулінарної винахідливості.

Інгредієнти:

  • Хліб - 3 скибки
  • Авокадо - 2 шт.
  • Помідор - 1 шт.
  • Петрушка - 20 г.
  • Часник - 1 зуб.
  • Лимонний сік - 2 ст.л.
  • Цибуля - 0,5 шт.
  • Олія оливкова - 1 ст.л.
  • Перець болгарський - 2 шт.
  • Сіль 

Приготування:

  1. Запекти перець і зняти шкірку 
  2. Нарубати перець дрібно 
  3. Додати дрібно нарізану цибулю 
  4. Нарубати томати і нарізати авокадо і додати до інших інгредієнтів 
  5. Полити лимонним соком, додатки подрібнений часник, сіль і зелень
  6. Викласти суміш на грінку 

Loading...

Пісний пиріг від Валентини Хамайко

Пісний пиріг з волоськими горіхами - це справжня вишуканість та смакота в одному. Листкове тісто, просочене ароматною олією та лимонним соком, надає пирогу неповторного смаку та хрусткості. Цей пиріг - чудовий вибір для будь-якої важливої події або просто для того, щоб порадувати себе та близьких смачним перекусом. 

Інгредієнти: 

  • Листкове бездріжджове тісто - 700 г.
  • Волоські горіхи - 300 г.
  • Петрушка свіжа - пучок
  • Олія - 100 мл.
  • Лимон - 1 шт.
  • Насіння кунжуту
  • Сіль 

Приготування:

  1. Дрібно нарізати петрушку 
  2. Подрібнити горіхи 
  3. Зняти цедру з лимону 
  4. Перебити все це у блендері, додавши олію 
  5. Викласти перебиту суміш на перший шар тіста, накрити наступним листом тіста і знову зверху намазати отриманий соус. 
  6. Покрити ще одним листом тіста зверху і зробити на тісті надрізи навколо. 
  7. Запекти пиріг у духовці. Подавати з посипаним зверху кунжутом

Loading...

Квасолеві котлети від Руслана Сенічкіна

Квасолеві котлети - відмінний варіант для всіх, хто цінує здоровий спосіб життя. Червона квасоля, поєднана з морквою та цибулею, створює ситну та смачну основу для котлет.Ця страва багата на білки та вуглеводи, тому вона ідеально підійде як головна страва на обід чи вечерю. Подаючи котлети зі свіжими овочами або соусом, ви отримаєте ситний та смачний обід, який точно не залишить вас голодними.

Інгредієнти: 

  • Червона квасоля - 0,5 кг.
  • Морква - 1 шт.
  • Ріпчаста цибуля - 1 шт.
  • Рослинна олія - 5 ст.л.
  • Панірувальні сухарі - 2 ст.л.
  • Борошно - 1 ст.л.
  • Чорний мелений перець 
  • Сіль 

Приготування:

  1. Дрібно порізану цибулю смажимо на пательні
  2. Додаємо на пательню до цибулі терту моркву 
  3. Подрібнюємо у блендері підсмажену суміш разом із квасолею, долаємо перець і сіль 
  4. Додати 1 ложку борошна для того, щоб котлети тримали форму 
  5. Формуємо котлетки, обвалюючи у панірувальних сухарях 
  6. Підсмажити котлети 

Loading...

Більше новин