Зірковий рецепт: М’ясо від Юрія Ткача

Юрій Ткач приготував справді українську страву - свинину!

Учасник 1 сезону оновлених , гуморист Юрій Ткач поділився смачним українським рецептом свинини. Приготуйте соковите м’ясо за рецептом відомого коміка для усієї родини!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Дієтичні млинці від Лори Філіппової

Loading...

Інгредієнти для м’яса

свинина (ошийок) - 500 г

спеції за смаком 

цибуля - 3 шт. 

Інгредієнти для салату

болгарський перець - 2 шт.

помідори - 4 шт. 

огірки - 2 шт.  

шпинат - 50 г

рукола - 40 г

Інгредієнти соусу для салату

гірчиця - 1 ч. л. 

соєвий соус - 1 ч. л. 

мед - 1 ч. л.

оливкова олія - 2 ч. л. 

кунжут - 20 г

часник - 1 зубок

Інгредієнти соусу для м’яса

гірчиця - 1 ч.л.

мед - 1 ч.л.

сіль - 1 ч.л.

часник - 1 зубок

Приготування:

1. Замаринувати м’ясо. Для цього посолити та поперчити шматки свинини. 

2. Додати подрібнену цибулю.

3. Залишити маринуватися.

4. Приготувати салат. Подрібнити огірки, помідори та перець. Додати подрібнений часник. 

5. У салат також додати шпинат та руколу. 

6. Приготувати соус для салату. Для цього змішати в окремій посудині гірчицю, соєвий соус, мед, оливкову олію та кунжут. 

7. Заправити салат після приготування м’яса.

8. При приготуванні м’яса не наливати олію на пательню, а налити її на шматки м’яса. 

9. Обсмажити кожну сторону м’яса 1,5 хв. 

10. Після цього зменшити вогонь і смажити м’ясо ще 3-4 хв. 

11. Приготувати соус для м’яса. Змішати гірчицю, мед, сіль та подріблений часник. Полити соусом м’ясо. 

12. Подавати м’ясо із заправленим салатом. Смачного!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Шакшука від Євгена Кошового

Більше новин