Зірковий рецепт: М’ясо від Юрія Ткача
Юрій Ткач приготував справді українську страву - свинину!
Учасник 1 сезону оновлених Танців з зіркамиarticleContent, гуморист Юрій Ткач поділився смачним українським рецептом свинини. Приготуйте соковите м’ясо за рецептом відомого коміка для усієї родини!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Дієтичні млинці від Лори Філіппової
Інгредієнти для м’яса:
свинина (ошийок) - 500 г
спеції за смаком
цибуля - 3 шт.
Інгредієнти для салату:
болгарський перець - 2 шт.
помідори - 4 шт.
огірки - 2 шт.
шпинат - 50 г
рукола - 40 г
Інгредієнти соусу для салату:
гірчиця - 1 ч. л.
соєвий соус - 1 ч. л.
мед - 1 ч. л.
оливкова олія - 2 ч. л.
кунжут - 20 г
часник - 1 зубок
Інгредієнти соусу для м’яса:
гірчиця - 1 ч.л.
мед - 1 ч.л.
сіль - 1 ч.л.
часник - 1 зубок
Приготування:
1. Замаринувати м’ясо. Для цього посолити та поперчити шматки свинини.
2. Додати подрібнену цибулю.
3. Залишити маринуватися.
4. Приготувати салат. Подрібнити огірки, помідори та перець. Додати подрібнений часник.
5. У салат також додати шпинат та руколу.
6. Приготувати соус для салату. Для цього змішати в окремій посудині гірчицю, соєвий соус, мед, оливкову олію та кунжут.
7. Заправити салат після приготування м’яса.
8. При приготуванні м’яса не наливати олію на пательню, а налити її на шматки м’яса.
9. Обсмажити кожну сторону м’яса 1,5 хв.
10. Після цього зменшити вогонь і смажити м’ясо ще 3-4 хв.
11. Приготувати соус для м’яса. Змішати гірчицю, мед, сіль та подріблений часник. Полити соусом м’ясо.
12. Подавати м’ясо із заправленим салатом. Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Шакшука від Євгена Кошового