Зірковий рецепт: Шакшука від Євгена Кошового
Відомий гуморист поділився рецептом класичної шакшуки.
Шакшука - страва арабського походження. Це суміш яєць, обсмажених у соусі з помідорів, гострого перця, цибулі та приправ. Шакшука ідеально смакуватиме на сніданок. Що потрібно для того, аби приготувати шакшуку за класичним рецептом - знає відомий гуморист Євген Кошовий.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Тірамісу від Кирила Сміяна
Інгредієнти:
цибуля - 1 шт.
болгарський перець - 1 шт.
часник - 3 зубки
помідори у власному соку - 200 г
борошно - 2 ст. л.
перець чилі - 1 шт.
яйця - 5 шт.
фета - 150 г
петрушка - 20 г
сіль та перець
Приготування:
1. Підсмажити цибулю на пательні.
2. Порізати болгарський перець на кубики. Додати до цибулі.
3. Подрібнити часник. Додати у пательню.
4. Додати помідори у власному соку. Залишити тушкуватись, час від часу помішуючи.
5. Додати борошно, швидко помішуючи суміш. Після цього додати шматочки перцю чилі.
6. Зробити луночки для яєць і розбити їх у суміш.
7. Посолити та поперчити страву за смаком.
8. Прикрасити шакшуку шматочками фети. Накрити страву кришкою.
9. Перед подачею посипати страву петрушкою. Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Запечена кукурудза від Олексія Душки