Зірковий рецепт: Шакшука від Євгена Кошового

Відомий гуморист поділився рецептом класичної шакшуки.

Шакшука - страва арабського походження. Це суміш яєць, обсмажених у соусі з помідорів, гострого перця, цибулі та приправ. Шакшука ідеально смакуватиме на сніданок. Що потрібно для того, аби приготувати шакшуку за класичним рецептом - знає відомий гуморист Євген Кошовий. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Тірамісу від Кирила Сміяна

Loading...

Інгредієнти

цибуля - 1 шт.

болгарський перець - 1 шт.

часник - 3 зубки

помідори у власному соку - 200 г

борошно - 2 ст. л.

перець чилі - 1 шт.

яйця - 5 шт. 

фета - 150 г

петрушка - 20 г

сіль та перець

Приготування:

1. Підсмажити цибулю на пательні. 

2. Порізати болгарський перець на кубики. Додати до цибулі. 

3. Подрібнити часник. Додати у пательню. 

4. Додати помідори у власному соку. Залишити тушкуватись, час від часу помішуючи. 

5. Додати борошно, швидко помішуючи суміш. Після цього додати шматочки перцю чилі. 

6. Зробити луночки для яєць і розбити їх у суміш. 

7. Посолити та поперчити страву за смаком. 

8. Прикрасити шакшуку шматочками фети. Накрити страву кришкою.

9. Перед подачею посипати страву петрушкою. Смачного!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Запечена кукурудза від Олексія Душки

Більше новин