Як українські зірки зустріли весну: Яскравий Instagram-звіт

Весна надихнула українських зірок на яскраві образи та спорт.

Весна прийшла в Instagram! Українські зірки активно діляться на своїх сторінках у соцмережі радісними емоціями та світлинами, присвяченими початку чарівної пори.

Ведуча 1+1 зустріла весну ще вночі — по поверненню додому після зйомок.

«Не встигли ми повернутися зі зйомок, а на годиннику вже перша ночі й офіційно розпочалася ВЕСНА!!! Скоро будуть тюльпани на клумбі, легкі сукні і довгі довгі теплі дні і вечори! Привіт, весна 2019, ми так тебе чекали», — написала телезірка.

Тренер Голосу країни нагадав усім про початок весни кумедним кадром зі свого кліпу з Настею Каменських Весна.

Ведуча Неля Шовкопляс з’явилася у студії Сніданку з 1+1 у весняній блакитній сукні, всипаній квітами.

Тренер Голосу країни Тіна Кароль опублікувала знімок, на якому зображена у яскраво-червоному топі та легкій світлій спідниці. Волосся артистка прикрасила масивною трендовою заколкою, декорованою «перлинами». До фото співачка додала короткий підпис: «З Весною в душі».

Солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна зачарувала світлиною, на якій позує у легкій сукні з глибоким декольте та з яскравим макіяжем. Справжня дівчина-весна!

Учасниця Танців з зірками Маша Єфросиніна привітала весну в Івано-Франківську в шубі з модним анімалістичним принтом… і з коронним почуттям самоіронії.

«Є в моєму житті одна трабл-тема: я просто КОЖЕН перший ковток кави з паперового стакана проливаю на себе!!! І ось сьогодні я несподівано вивела для себе супер лайф-хак! Ім'я йому — леопардовий жакетик!!! Хочеш, щоб плям від кави на тобі не було видно, носи леопард: проливай на нього хоч термос кави — ходиш у будь-якому разі плямиста!» — написала ведуча.

Ведуча ТСН Лідія Таран зустріла весну, займаючись йогою.

«Зустріла весну в бакасані. Журавлик по-їхньому. І з обличчям кольору йожного килимка. Ну а що? З іншого боку вона теж до нас не з букетом бузку увірвалась чи піонів. Постою-почекаю ще», — написала Лідія.

Зірка Голосу країни та артистка Жіночого Кварталу Марта Адамчук зачарувала прихильників романтичним образом та віршем: Про перші кроки до весни Дощі узимку натякають. Де вчора ще були твої сліди, Сьогодні квіти розцвітають.

Тим часом співачка Tayanna переконана, що «весна — це стан душі».

«Нехай погода за вікном не диктує вам настрій, а тільки любов надихає вас і гріє своїми промінчиками. Сьогодні я надзвичайно натхненна і заряджена, їду на студію, щоб найближчим часом порадувати вас новими музичними сповідями», — заінтригувала артистка.

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька також поділилася стильним фото і додала: «Перший день календарної весни. Нехай буде тепло і затишно в серцях. Щороку, коли зима закінчується ми в очікуванні див і оновлень, ну і сонце, літо стають ближчими. Ця весна буде особливою для усіх українців. І пристрасті лише розпочинаються». 

Більше новин