5 головних кінопрем'єр жовтня

Головні кінопрем'єри жовтня
Кадр з фільму "Скажене весілля"

Насолоджуйтесь переглядом захоплюючих кінострічок.

Поділитися:

Другий місяць осені безсумнівно здивує нас прем'єрами цікавих фільмів, що зроблять ваш вечір незабутнім. Ми підготували для вас добірку із 5-ти кінопрем'єр жовтня, які захоплюють увагу з перших хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих мелодрам 2018 року

ВЕНОМ, 4 жовтня 

4 жовтня на українських любителів кіно чекає прем'єра нового фантастичного екшену режисера Рубена Флейшера «Веном». У центрі сюжету - журналіст Едді Брок, який вплутується у небезпечне розслідування. У його тіло вселяється розумна істота інопланетного походження. Зі звичайної людини Едді перетворююється на Венома - одного з найлютіших ворогів Людини-павука у коміксах. Роль головного героя Едді виконав популярний англійський актор Том Харді.

СКАЖЕНЕ ВЕСІЛЛЯ, 4 жовтня 

Донька головного героя навчається закордоном і раптово повідомляє  батькам, що вона виходить заміж за француза. І ось вона привозить афрофранцуза знайомитися зі своїми батьками, і, як часто буває, батьки застрягли у своїх судженнях і не сприймають обранця доньки. Після цього виникає купа проблем, які головні герої намагатимуться здолати на шляху до власного щастя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов та Потап презентували другий трейлер фільму «Скажене весілля»

НАРОДЖЕННЯ ЗІРКИ, 11 жовтня 

Драма із Леді Гагою у головній ролі розповідає історію кантрі-музиканта Джексона Майна, який втрачає свою популярність. Чоловік починає пиячити, однак згодом знайомиться із Одрі - дівчиною з неймовірним голосом, і вона стає його надією. Вони закохуються,  і Джейсон робить усе, аби запалити її зірку. Однак коли Одрі здобуває популярність, чоловік не може змиритися із тим, що вже втратив свою.  

ДОНБАС, 18 жовтня

Сценарій фільму заснований на документальних матеріалах. Сергій Лозниця розповідає про події, що відбувалися на сході України. У центрі уваги – люди, вимушені пристосовуватися до життя в умовах, коли розпадаються інститути влади, сімейні та професійні зв'язки, коли речі перестають називатися своїми іменами. 

DZIDZIO Перший раз, 25 жовтня 

У глибині душі DZIDZIO - маленька дитина, і протягом усього життя він приховує один секрет. Цю справу DZIDZIO не допоможе вирішити ні мама, ні найкращий друг. Він повинен стати самостійним. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих мультфільмів 2018 року, що можна дивитися всією родиною

Новини по темі