5 йогуртових заправок, з якими ваші салати зазвучать по-новому

Готувати їх надзвичайно легко.

Із цими заправками на йогуртовій основі ваші улюблені салати набудуть нових смакових ноток. Радимо зберегти собі легкі та смачні рецепти!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 корисні соуси, які не шкодять фігурі

ЙОГУРТОВА ЗАПРАВКА

Інгредієнти:

Йогурт натуральний – 200 мл

Оливкова олія – 2 ст. л.

Оцет – 1 ч. л.

Часник – 2 зуб.

Перець чорний мелений – 1 ч. л.

Приготування: Всі інгредієнти ретельно збити кулінарним віночком. Посолити за смаком і перемішати. Заправка чудово смакує у салатах із морепродуктів, овочевих та м'ясних салатах.

ЗАПРАВКА З ОГІРКІВ

Інгредієнти:

1 огірок

175 гр густого натурального йогурту

Сік ½ лимона

Насіння фенхелю

Оливкова олія

Зелений базилік

М'ята

Приготування: Подрібнити у блендері скибочки огірка, м'яту та базилік. Додати йогурт, лимонний сік і насіння фенхелю. Перемішати. Додати оливкової олії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати якісні майонез, олію та соуси: секрети Олексія Душки

ЗАПРАВКА З ЯБЛУКОМ

Інгредієнти:

1 яблуко

175 гр густого натурального йогурту

Петрушка

Зелена цибуля

Сіль, перець за смаком

Приготування: Почистити та нарізати яблуко, вирізавши з нього серцевину. Опісля подрібнити шматочки у блендері. Додати йогурт, зелена цибулю і петрушку і знову подрібнити. Посолити, поперчити, перемішати.

До речі, такий соус добре смакуватиме з куркою та індичкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 легких салатів без шкоди для фігури

ЗАПРАВКА З БАЗИЛІКОМ

Інгредієнти:

Натуральний знежирений йогурт – 250 мл

Подрібнений базилік – 2 столові ложки

Мелений білий і чорний перець за смаком

Приготування: Інгредієнти потрібно змішати і залишити відпочити на деякий час.

ЗАПРАВКА З КІНЗОЮ

Інгредієнти:

Йогурт – 200 мл

Кінза – 1 пучок

Часник – 1 зуб.

Сік лайма – 2 ст. л.

Винний оцет білий бальзамічний – ½ ч. л.

Оливкова олія – 60 мл

Сіль за смаком.

Приготування: Збити інгредієнти у блендері до однорідного стану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати салат для швидкого схуднення

Більше новин