5 тонкощей водостійкого макіяжу, про які варто знати

Базові правила, як зробити макіяж для пляжу.

Кожна модниця мріє мати ідеальний вигляд на пляжі. Для пляжної вечірки кортить нафарбувати вії, нанести трохи пудри та помаду. Аби макіяж залишався стійким, варто дотримуватися наступних правил:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пляжна мода 2018: Обираємо наймодніші купальники сезону

1. Користуватися праймером. Перед створенням пляжного мейку важливо нанести праймер. Цей засіб ідеально фіксує макіяж, захищає обличчя, а також вирівнює тон шкіри. 

@victoriassecret

2. Надавати перевагу сухій косметиці. Якщо ви прагнете зробити свою шкіру матовою, користуйтеся прозорою мінеральною пудрою. Вона забезпечує рівне покриття і не перенавантажує шкіру. Рум’яна, бронзер або хайлайтер додадуть образу кокетливості. 

@alina_frendiy

3. Підібрати ідеальну водостійку туш. Найважливішим моментом нанесення пляжного макіяжу є туш. Оберіть свій варіант водостійкої туші, котра лише за 2-3 рухи додасть об’єму та виразності. 

@victoriassecret

4. Використовувати водостійку помаду. Макіяж губ - останній штрих образу, який робить його довершеним. Аби насолоджуватися відпочинком і ні за що не хвилюватися, надавайте перевагу водостійким помадам нюдових, ніжно-рожевих або персикових відтінків. 

@diormakeup

5. Фіксувати макіяж спреєм. Фіксуючий спрей для макіяжу - must-have для пляжного відпочинку. Він допомагає зберегти мейк свіжим на весь день і, паралельно, добре зволожує шкіру. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний макіяж губ весна-літо 2018

Більше новин