Дмитро Комаров за два дні зібрав 765 тисяч на лікування важкохворого хлопця

Лише декілька днів тому ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» почав збір коштів хлопцю, якому діагностували рак.

Ведучий програми «Світ навиворіт» на своїх сторінках в соцмережах написав зворушливий пост, в якому закликав українців не залишатися байдужими до лиха, яке трапилося з Олександром Кузнєцовим. Два роки тому у 24-річного Сашка виявили лімфому. За цей час хлопцю довелося пройти 21 курс хіміотерапії, однак онкологія не відступила, а гроші в сім’ї закінчилися. Юнак має велику жагу до життя: він щоранку розклеював оголошення із проханням про допомогу.

Дмитро Комаров особисто познайомився з Олександром і написав зворушливий пост, описавши його історію. Всього за два дні мандрівнику вдалося зібрати 765 тисяч гривень, яких юнаку вистачить на ліки, підготовку до трансплантації кісткового мозку, і навіть частково на реабілітацію.

Не можу підібрати слова, щоб висловити подяку і захоплення вами, друзі! Мабуть, жодна група не зможе похвалитися такою взаємовиручкою. Наша компанія збиралася через любов до подорожей, а тепер рятує життя, – написав зворушений Комаров.

Тепер залишається надія, що Міністерство охорони здоров'я України, яке пообіцяло оплатити трансплантацію, дотримає слова і хлопець матиме шанс на життя.

Сашко не вірить в те, що сталося. Адже ще позавчора не знав, де взяти гроші на одну ампулу, і не очікував такої підтримки. Не лише матеріальної, – прокоментував Дмитро.

Зараз Олександр Кузнєцов знаходиться в лікарні. Ведучий 1+1 розповів, що хлопець не може говорити, тому він переважно пише повідомлення. Дмитро Комаров пообіцяв оголошувати збір коштів на реабілітацію, коли будуть відомі деталі. Однак вже зараз кожен може долучитися і допомогти юнаку. Карта ПриватБанк 4731 2171 0629 6831 (Кузнєцов Олександр). 

Нагадаємо, що Дмитро Комаров неодноразово організовував збір коштів на лікування українців. Завдяки небайдужості ведучого 1+1 та сотень людей для Каті Ричковоїта Андрія Полтавця зібрали понад 100 тис. євро.

Більше новин