«Людина, очима якої ви понад 10 років бачите «Світ навиворіт»: Дмитро Комаров привітав з Днем народження оператора Олександра Дмитрієва

Головний мандрівник країни Дмитро Комаров поділився ексклюзивними фото зі зйомок популярного шоу «Світ навиворіт». Таким чином він привітав з Днем народження свого друга і колегу Олександра Дмитрієва.

«Людина, очима якої ви понад 10 років бачите «Світ навиворіт». Чудовий оператор, суперпрофі, але головне - чолов'яга! Сані можна довірити будь-яке питання, він ніколи не зрадить і не обдурить. Зразок спокою, адекватності, сили, мужності і витривалості. Людина, яка гідна тільки найкращого! Привітаймо Сашу Дмитрієва! УРА», - написав у своєму Instagram Дмитро Комаров.

У своїх stories Дмитро Комаров показав найяскравіші кадри зі зйомок проєкту, які демонструють, в яких екстремальних умовах Дмитрієву вдавалося знімати випуски «Світ навиворіт». Не обійшлося і без гумору: наприклад, фото Олександра в смішному костюмі під час карнавалу в Ріо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Також телеведучий вперше показав знімки Олександра Дмитрієва з непальської лікарні, коли той пошкодив колінну чашечку і його в терміновому порядку прилетів замінити інший оператор - Олександр Шилов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Крім того, Комаров у своєму Instagram показав, як приєдналися до привітань шанувальники «Світу навиворіт», зазначивши професіоналізм іменинника, і подякували за цікаві випуски програми.

Більше новин