«Людина, очима якої ви понад 10 років бачите «Світ навиворіт»: Дмитро Комаров привітав з Днем народження оператора Олександра Дмитрієва

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров, оператор шоу «Світ навиворіт» Олександр Дмитрієв

Головний мандрівник країни Дмитро Комаров поділився ексклюзивними фото зі зйомок популярного шоу «Світ навиворіт». Таким чином він привітав з Днем народження свого друга і колегу Олександра Дмитрієва.

Поділитися:

«Людина, очима якої ви понад 10 років бачите «Світ навиворіт». Чудовий оператор, суперпрофі, але головне - чолов'яга! Сані можна довірити будь-яке питання, він ніколи не зрадить і не обдурить. Зразок спокою, адекватності, сили, мужності і витривалості. Людина, яка гідна тільки найкращого! Привітаймо Сашу Дмитрієва! УРА», - написав у своєму Instagram Дмитро Комаров.

У своїх stories Дмитро Комаров показав найяскравіші кадри зі зйомок проєкту, які демонструють, в яких екстремальних умовах Дмитрієву вдавалося знімати випуски «Світ навиворіт». Не обійшлося і без гумору: наприклад, фото Олександра в смішному костюмі під час карнавалу в Ріо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Також телеведучий вперше показав знімки Олександра Дмитрієва з непальської лікарні, коли той пошкодив колінну чашечку і його в терміновому порядку прилетів замінити інший оператор - Олександр Шилов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Крім того, Комаров у своєму Instagram показав, як приєдналися до привітань шанувальники «Світу навиворіт», зазначивши професіоналізм іменинника, і подякували за цікаві випуски програми.

Новини по темі