MÉLOVIN зізнався Каті Осадчій, що мав ідею стати в пару на «Танцях з зірками» з хлопцем, але передумав через свою партнерку: «Між нами виникає іскра»

Учасник «Танців з зірками» MÉLOVIN зізнався, що хотів танцювати на проєкті з хлопцем, але передумав через свою фантастичну партнерку.

Співак MÉLOVIN у «Світському житті» на презентації нового сезону «Танців з зірками» дав Катерині Осадчій ексклюзивні коментарі щодо свого камінг-ауту та участі у головному танцювальному шоу країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як учасник "Танців з зірками" MÉLOVIN справляється з булінгом та хейтом після камінг-ауту

Нагадаємо, у липні на сцені фестивалю Atlas Weekend у Києві наприкінці свого виступу MÉLOVIN спочатку поцілував дівчину, а потім хлопця, які знаходилися разом з ним на сцені. Потім співак заявив, що йому однаково подобаються як чоловіки, так і жінки, він бісексуал.

Про те, коли MÉLOVIN зрозумів, що його приваблюють не лише дівчата, його розпитала Катя Осадча. Співак говорить:

Я це усвідомив десь у 13 років. З цього віку я жив у страху: боявся, чи не злили мої фото, переписку, був у напрузі. Зараз я нічого не боюся. Мені байдуже, як на мене дивляться, що про мене говорять. Мені подобається бути таким, як я є.

На запитання Каті Осадчої, з ким він зараз у стосунках, співак відповів:

В мене були стосунки з хлопцем впродовж 6-ти років, але зараз ми не разом. Зараз в мене немає стосунків, думаю, я до них поки не готовий. Я не шукаю стосунків, але вони шукають мене. Після камінг-ауту на мене звалився шквал повідомлень як від дівчат, так і від хлопців.

Про ставлення батьків до такої правди про сина, MÉLOVIN зауважив: мама вже все знала і сказала, що їй байдуже, кого син любить, головне, щоб він був щасливим. Тато ж дізнався все по факту, але сприйняв все більш-менш спокійно. Хоча, зізнається MÉLOVIN, особистої розмови у нього з татом віч-на-віч, без присутності інших, після камінг-ауту поки не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший прямий ефір «Танців з зірками»: кому віддав своє серце MELOVIN та хто отримав першу одиницю на паркеті

Наразі MÉLOVIN – один з учасників шоу «Танці з зірками». Дивіться, як він разом з партнеркою Лізою Русіною дивували глядачів у першому ефірі:

Loading...

MÉLOVIN – найбільш епатажний учасник цього сезону «Танців з зірками». У «Світському житті» він розкрив таємницю, що навіть мав ідею танцювати не з дівчиною, а з хлопцем. Але передумав, оскільки йому дуже подобається його партнерка Ліза Русіна.

Про Лізу Русіну MÉLOVIN говорить:

В мене така партнерка, що я просто в захваті. На репетиціях між нами виникає іскра.

Дивіться, як MELOVIN та Ліза Русіна у другому ефірі "Танців з зірками" танцювали вальс:

Loading...

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати, натиснувши на зображення:

ФОТО: Instagram/melovin_official

Більше новин