Як учасник "Танців з зірками" MÉLOVIN справляється з булінгом та хейтом після камінг-ауту

Як учасник "Танців з зірками" MÉLOVIN справляється з булінгом та хейтом після камінг-ауту

Як співак MÉLOVIN наважився на камінг-аут та чи впорався з хвилею булінгу після?

Поділитися:

На фестивалі цього літа учасник нового сезону "Танці з зірками" співак MÉLOVIN зробив камінг-аут та зізнався в своїй бісексуальності: епатажний артист спочатку поцілував дівчину, а потім хлопця, з якими виступав, а потім підняв прапор ЛГБТ. Та як на це відреагувала мама MÉLOVINА та чи впорався він з булінгом розповів ЖВЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший прямий ефір «Танців з зірками»: кому віддав своє серце MELOVIN та хто отримав першу одиницю на паркеті

Зірка зізнається, що рідни дізнались про це за півроку до виступу. Коли новину почула мама, під час поїздки в Карпати, вони вдвох плакали:

Я отримав круту підтримку зі словами: "Ти для мене перше, єдине та останнє і для мене нічого не важливо". 

Проте зірка не жалкує, адже до зізнання все життя жив у страху: йому не було, з ким поділитися переживаннями. Але запевняє:

Я більше нічого не боюся. Мені немає, чого приховувати. Я абсолютно вільна людина і це надає крил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак MÉLOVIN про участь у шоу «Танці з зірками»: «Це точно вихід із зони комфорту, але це крута пригода для мене»

Після камінг-ауту на концерті в своїх соціальних мережах розповів історію, як в 13 років вперше закохався у хлопця. Мел вирішив звернутися до психотерапевта, щоб розібратися в собі остаточно. Світлана Ісаєнко, його психотерапевтка, стала йому найбільшим другом. Проте після того, як він зізнався всьому світу, на нього одразу полилось багато бруду, критики та хейту:

Від мене відписалася тисяча людей і прийшло 20 з чимось тисяч.

Вже стартував новий сезон "Танців з зірками", де можна буде спостерігати за Мелом на паркеті! Співак розповів, що після зізнань не боїться критики жюрі, адже зізнання зробили його вільним:

"Танці з зірками" для мене — вихід із зони комфорту, а я обожнюю вихід із зони комфорту.

Нагадаємо, що прем'єра шоу відбулась 5 вересня о 21:00. Купити квитки на ефір можна, натиснувши на картинку:

Як співак реагує на хейт та хто з зірок підтримав MÉLOVINА дивіться в сюжеті: