Ахтем Сеітаблаєв надихнув Олену Шоптенко розпочати акторську кар’єру

Олена Шоптенко розповіла, що вчиться у свого партнера акторській майстерності

Завтра о 21:00 відбудеться чвертьфінал легендарного оновленого проекту Танці з зірками. До грандіозного фіналу залишись лічені дні, тож с кожним ефіром напруга на паркеті та у танцювальних залах зростає: всі зіркові пари проекту прагнуть отримати звання кращих танцівників України. Так, Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко розповіли, що проводять на тренуваннях по 6-8 годин на день, а також зізнались, хто головний у їх парі:

«Для мене велика честь виходити на паркет з такою професійною людиною, як Олена. Чесно кажучи, я навіть побоювався з нею танцювати: що я можу дати двократному чемпіону світу з бальних танців. Зізнаюсь, що спершу був страх, але Олена дуже комунікабельна людина. Цікаво, що питання, хто головний у нашій парі не виникало. Одразу було зрозуміло, що Олена. У нас матріархат», - пожартував Ахтем Сеітаблаєв на онлайні газети «КП в Україні».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров про танці з Оленою Шоптенко: «Вона мене ганяла по-звірськи»

В свою чергу, Олена Шоптенко розповіла, що вчиться у свого партнера акторській майстерності та навіть задумається про кінокар’єру:

«З Ахтемом я менш сувора, ніж з ким-небудь іншим. Все просто: мені не потрібно бути дуже суворою з ним, тому що Ахтем робить все, про що я його прошу. Його не потрібно вмовляти або просити по декілька разів, він приходить до зали і старанно працює. Я вважаю, що це дуже по-чоловічому. В свою чергу, я також вчусь у Ахтема, особливо це стосується гри та побудови драматургії у наших виступах», - сказала Олена.

Також Олена зізналась, що як і у першому сезоні Танців з зірками, впевнено йде до фіналу:

«Тоді мені було 18 років, і я не думала про перемогу, а просто робила свою роботу та отримувала задоволення від  світу хореографії та спілкування з партнером. Через 10 років, я так само люблю танець, прагну створювати постановки на вищому рівні та дарувати емоції глядачам. Адже процес – це і є перемога», - зізналась танцівниця.

Цікаво, що Ахтем та Олена досі звертаються одне до одного на «Ви»:

«Для мене це природньо. Я дуже часто звертаюсь до людей, яких дуже поважаю, на «Ви». Нам так комфортно, а це найголовніше», - зізналась Олена Шоптенко.

Зазначимо, що цієї неділі всі учасники виконають по два танці: з бальної та сучасної хореографії. В свою чергу, в одному зі своїх виступів у чвертьфіналі Ахтем Сеітаблаєв перетвориться на Олексія Вронського з роману Льва Толстого, а його партнерка Олена Шоптенко зіграє Анну Кареніну.

Нагадаємо, що минулого випуску найменшу кількість балів за сукупним результатом обох ефірів та тижневого глядацького голосування отримали Сергій та Сніжана Бабкіни, Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, а також Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова. Після виконання «танцю за життя» парою Юрія Ткача та Сергія Бабкіна судді мали вирішити долю учасників. Так, MONATIK та Влад Яма віддали свій голос за подружжя Бабкіних, Катерина Кухар – за Юрія Ткача. Таким чином, проект мали покинути Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова, але Дмитро Комаров своїм благородним вчинком змінив цей результат, поступившись місцем у шоу Юрію Ткачу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко стане Анною Кареніною, а Сергій Бабкін – Елвісом Преслі

 

Більше новин