Обмін партнерами: На учасників «Танців з зірками» чекає нове випробування

Не пропусти наступний випуск шоу!

На «Танцях з зірками» назріває справжнє протистояння між учасниками. Проект наближається до «екватора». І з цієї нагоди вже наступної неділі, 6 жовтня, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться грандіозний бал, під час якого пари виконають найпопулярніші танці класичної бальної хореографії. Але головною інтригою вечора стане обмін партнерами.

За правилами проекту, які діють у всьому світі, в сьомому ефірі артисти вийдуть на паркет з іншими танцівниками. Визначать нові пари за принципом «гри в пляшечку», в яку зірки зіграли на початку тижня. Для багатьох це стане шоком і непростим випробуванням, адже за сім тижнів вони вже встигли здружитися, а між деякими навіть виникли почуття. Їм доведеться не лише знайти спільну мову з іншими учасниками, але й конкурувати на паркеті зі своїми партнерами.

Артисти відійдуть від звичного амплуа і телеглядачі подивляться на них зовсім з іншого боку. Завжди зворушливий і ліричний Даніель Салем постане в образі легендарного короля Артура. Ведучий зі своєю новою партнеркою станцює пасодобль під хіт Billie Eilish. Зірка студії «Квартал 95» Олена Кравець в образі Керрі Бредшоу з відомого серіалу «Секс у великому місті» продемонструє на паркеті секрети зваблювання. Людмила Барбір з новим партнером станцюють ча-ча-ча під трек MONATIKа «Каждый раз». Шоумен Володимир Остапчук на один ефір перетвориться на мушкетера, який побореться за повернення в шоу однієї з учасниць. А Ксенія Мішина в гарячому танго буде змагатися за прихильність короля. Білоруський актор Олексій Яровенко з новою партнеркою покаже повільний вальс під ліричний трек Олександра Пономарьова «Варто чи ні» і присвятить його своїй дружині. І вже в неділю телеглядачі дізнаються, хто з танцюристів кинув собі виклик і пообіцяв навчити танцювати Михайла Кукуюка.

У цьому ефірі за правилами проекту жодна пара не покине паркет. Однак глядацьке голосування таки відбудеться, і триватиме протягом усього тижня. Голоси доповнять результати наступного тижня. У якому складі вийдуть учасники на паркет цього разу, дізнаєшся у неділю о 21.00 на телеканалі 1+1.

Оголошення результатів шостого ефіру «Танців...» дивись у відео:

Loading...

Більше цікавих новин про «Танці з зірками» читай тут:

1. Ксенія Мішина зізналась у стосунках з одруженим чоловіком

2. Надихнулася MARUV? Катерина Кухар вдягнула латекс

3. Влад Яма пристрасно поцілував Катерину Кухар (відео)

4. Хто став лідером шостого випуску «Танців з зірками»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин