Ксенія Мішина зізналась у стосунках з одруженим чоловіком

Танці з зірками
Ксенія Мішина зізналась у стосунках з одруженим чоловіком | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Акторка дала відверте інтерв'ю.

Поділитися:

Ксенія Мішина та Женя Кот, мабуть, найпристрасніша пара на «Танцях з зірками» цього року. Що казати, у першому ж ефірі вони по-справжньому поцілувалися, і відтоді кожен їхній виступ сповнений кохання та нестримних емоцій.

Нещодавно учасниця дала розлоге інтерв’ю Маші Єфросиніній, що вийшло на її YouTube-каналі. У розмові з Ксенією ведуча не могла не поцікавитися, що насправді об’єднує її з Женею. Можливо, між партнерами виник зв’язок?

Акторка відповіла Маші відвертим зізнанням. Вона запевнила, що нізащо не зруйнує сім’ю, адже у неї вже був цей гіркий досвід.

Колись через мене чоловік пішов із родини, ні до чого хорошого це не привело. Я досі відчуваю провину.

«Не знаю, чи варто себе звинувачувати, адже почуття виникають самі собою. Але в цьому немає чистоти», – поділилася думками акторка.

Щодо танців, Мішина пояснила, що для їхньої пари важлива драматургія виступу: якщо поцілунок допоможе розкрити історію – значить він необхідний.

«Це своєрідна гра. Ми дозволяємо собі проявитися на паркеті, – додає Ксенія. – Я хочу робити все чесно. Акторство – моя сильна сторона. Чому б мені її не використати?».

Зазначимо, що в січні Женя Кот одружився з танцівницею Наталією Татарінцевою. А влітку подружжя влаштувало екзотичне весілля на Таїті.

Також нагадаємо, що в шостому ефірі «Танців з зірками» Ксенія Мішина і Женя Кот здобули найвищі оцінки суддів та очолили турнірну таблицю. Дивись їхній тріумфальний виступ:

Розмову Ксенії Мішиної та Маші Єфросиніної дивись у відео:

Більше про яскраву учасницю дізнавайся на нашому сайті:

1. У жакеті на голе тіло: Ксенія Мішина вразила новою фотосесією

2. «Сумніви були у всіх», – Ксенія Мішина про те, як вистояла й народила у 22

3. «Жодного разу не відвідав дитину», – Мішина розповіла про стосунки з екс-чоловіком

4. Дорофєєва VS Мішина? Женя Кот порівняв своїх партнерок у «Танцях з зірками» 

5. Учасниця «Танців з зірками» Ксенія Мішина – про сина, моделінг і участь у шоу

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі