Влад Яма пристрасно поцілував Катерину Кухар (відео)

Танці з зірками
Влад Яма пристрасно поцілував Катерину Кухар (відео) | Розважальне шоу | 1+1

Що ж буде далі?

Поділитися:

Минулої неділі, 29 вересня, глядачі 1+1 побачили шостий прямий ефір вибухових «Танців з зірками». Цього разу вечір був присвячений темі кіно, тож зірковим учасникам випала нагода перевтілитись у персонажів відомих стрічок.

Так, зірка «Свінгерів» Михайло Кукуюк насмілився приміряти образ персонажа стрічки «Маска». І це призвело до несподіваних наслідків.

Річ у тім, що після перегляду виступу пари хореограф Влад Яма (який ще 13 років тому вийшов на сцену в образі цього персонажа) вирішив усім довести, що єдина справжня «Маска» тут він.

Як відомо, зеленому бешкетникові закон не писаний, і першою у цьому впевнилася прима-балерина Катерина Кухар. Лише поглянь:

А шанувальники проекту остаточно переконались – новий сезон не дарма називають найгарячішим. Здається, пристрасть нарешті виривалась за межі танцювального паркету та вже взяла у полон зіркових суддів. І це тоді, як лише два тижні тому Катерина вийшла заміж за прем’єра Національної опери України Олександра Стоянова.

Що ж буде далі? Дізнаємося наступної неділі о 21:00.

Більше цікавих новин про «Танці з зірками» читай тут:

1. Хто став лідером шостого випуску «Танців з зірками»

2. Яка пара залишила проект «Танці з зірками» у шостому ефірі

3. Чому п’ятий ефір «Танців з зірками» став найдраматичнішим вечором сезону

4. Учасниця «Танців з зірками» Ксенія Мішина – про сина, моделінг і участь у шоу

5. Учасниця «Танців з зірками» Анна Різатдінова вперше розповіла про сина: Ексклюзив сайту 1+1

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі